Γιάννης Κόκκινος | "Συνδυασμός εμπειρίας και ενθουσιασμού, ο φετινός ΟΦΗ".
Η εμπειρία κάποιων παικτών, αλλά και ο ενθουσιασμός κάποιων νέων, είναι τα στοιχεία που έχει φέτος ο μπασκετικός ΟΦΗ, ο οποίος κάνει την Κυριακή (5μμ) την επανεκκίνηση του, καθώς υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου τη Νίκη Αμαρουσίου, στο πρώτο του φετινό παιχνίδι στην Γ' Εθνική.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Κόκκινος με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr κάλεσε τους φιλάθλους της ομάδας, να στηρίξουν την φετινή επανεκκίνηση του τμήματος μπάσκετ, καθώς διαθέτει αθλητές οι οποίοι θα ματώνουν για τη φανέλα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Γιάννη Κόκκινου στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr :

-Πρώτο παιχνίδι για τον ΟΦΗ. Είναι έτοιμος να μπεί στην μάχη της Γ' Εθνικής;
«Ετοιμοι 100% δεν είμαστε. Αλλά είμαστε σε ένα καλό βαθμό ετοιμότητας για την εποχή. Στα φιλικά δείξαμε καλή εικόνα και περιμένω απο τα παιδιά να βγάλουν την εικόνα αυτή στο πρώτο παιχνίδι, που θέλουμε να το κερδίσουμε».

-Ποιο θα είναι το στοιχειο που ξεχωρίσει στον φετινό ΟΦΗ;
«Η δική μας δύναμη είναι οι έμπειροι παίκτες, όπως ο Αγαπιάδης, ο Ξενάκης, ο Μαιστρέλης, ο Μουλάς, ο Μπουμπάρης αλλά και τα νέα παιδιά που έχουμε και διαθέτουν ενθουσιασμό».

-Τι εικόνα έχετε από τον αντίπαλο, τη Νίκη Αμαρουσίου;
«Ο αντίπαλος πέρσι έπαιξε στην Β' Εθνική. Εχει έμπειρουςπαίκτες όπως ο Σκούταρης με μεγάλες παραστασεις, αλλά και τον Κοντογιάννη.
Παίζουν με το μυαλό και είναι δύσκολοι παίκτες.
Εχουμε μια εικόνα απο τον αντίπαλο, θα κάνουμε το πλάνο μας και θα προσπαθήσουμε να τους αντιμετωπίσουμε».

-Τι να περιμένει ο κόσμος απο την ομάδα μπάσκετ;
«Κάνουμε μια επανεκκίνηση στην ομάδα. Στηρίζουμε το ντόπιο στοιχείο. Οι φίλαθλοι πρέπει να στηρίξουν την ομάδα αυτή. Εχουμε παιδιά που θα ματώνουν για την φανέλα του ΟΦΗ. Εύχομαι να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα έρθει ναμας δει και σε κάθε παιχνίδι να είναι όλο και περισσότερος».


-Να θυμίσουμε  ομάδα του Γιάννη Κόκκινου στην πρεμιέρα υποδέχεται στις 17:00 τη Νίκη Αμαρουσίου, με μοναδικό στόχο να ξεκινήσει με το... δεξί.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ  αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, καθώς Ξενάκης και Μητρόπαπας ταλαιπωρούνται από ίωση, ωστόσο θεωρείται δύσκολο να μην αγωνιστούν κόντρα στη Νίκη Αμαρουσίου.

Σήμερα (14/10) στις 20.30 ο ΟΦΗ παραθέτει γεύμα στην ομάδα και στους εκπρόσωπους τύπου, στην ταβέρνα "Πετούσης".

 

Ενδιαφέρουν

Από το Blogger.