Αρκάδι | Το βάρος στο Φάρο Κερατσινίου.



Στο παρελθόν έχουν αφήσει άπαντες στο Αρκάδι την ήττα τους στην πρεμιέρα της Α2 μπάσκετ γυναικών. 

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά φέτος στο κλειστό γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη".

Εκτός από τις απαιτήσεις της κατηγορίας και τον πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας, πρέπει να διαχειριστεί και την απειρία του. Μία νεανική ομάδα που απαρτίζεται από Κορασίδες και Νεανίδες, μονάχα μέσα από την σκληρή δουλειά θα πετύχει τους στόχους της.

Πλευράκης | "Καλύτερο πρόσωπο σε λίγες εβδομάδες".

"Η ομάδα παρουσιάστηκε ανέτοιμη στην πρεμιέρα. Αυτό οφείλεται στην έλλειψη χρόνου, στην έλλειψη εμπειρίας για αυτή την κατηγορία και στις ιώσεις της προηγούμενης εβδομάδας, όπου ταλαιπώρησαν τις παίκτριές μου και απουσίασαν από αρκετές προπονήσεις. Μπορεί να ακούγονται σαν δικαιολογίες αλλά είναι η πραγματικότητα.

Η ομάδα θα δείξει στους επόμενους αγώνες καλύτερο πρόσωπο και αναφέρομαι από την 4η και 5η αγωνιστική και έπειτα, όταν θα έχουν πλέον παίξει κάποια ματς. 

Παιχνίδι με παιχνίδι θα αποκτήσουν την πρέπουσα εμπειρία, όπου σχεδόν για όλες τις αθλήτριές μου η πρώτη επαφή ήταν πρωτόγνωρη και ειδικά στην πίεση της Α2 κατηγορίας. Πιστεύω ότι μετά από αυτή την ήττα, στα επόμενα ματς η ομάδα θα δείξει τι δυνατότητες έχει. 

Λογικά θα υπάρξει βελτίωση γιατί σήμερα ήμασταν ανέτοιμοι. Η διαφορά στο τελικό σκορ ήταν μεγάλη γιατί δεν πολεμήσαμε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι από εδώ και μπρος οι παίκτριές μου θα προσπαθήσουν περισσότερο μέσα από την προπόνηση και θα ετοιμαστούν καλύτερα, αφού είδαν πως η κατηγορία έχει άλλες απαιτήσεις. 

Θα γίνει η προσπάθεια και τα αποτελέσματα θα φανούν αργότερα. Το θέμα είναι να βλέπουμε την ομάδα να βελτιώνεται και να παρουσιάσει ταυτόχρονα μία σταθερή εικόνα".
Πηγή: "rethnea.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.