Γ.Μακράκης : "Μας στοίχισαν τα λάθη μας."Απάντηση στην ΚΑΠ.Τα λάθη της ομάδας των "κιτρινόμαυρων",  στοίχισαν τη 2η ήττα της στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής τόνισε σε δηλώσεις στου στην neakriti.gr και στην Ν.Μηλιαράκη, ο Γιώργος Μακράκης μετά το ματς του Εργοτέλη με την Αγία Παρασκευή.

Όπως είπε: 
«Από δικά μας λάθη χάσαμε. Δε θέλω να βάλω στην άκρη την προσπάθεια των παιδιά. Δεν είχαμε ενέργεια και προσπάθησα να φρεσκάρω την ομάδα, 
όμως από δικά μας λάθη και κακές εκτιμήσεις στην επίθεση και την άμυνα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. 

Και όταν  ένα παιχνίδι είναι ισορροπία μπορεί ένα σφύριγμα να κρίνει το αποτέλεσμα, όμως η αλήθεια είναι ότι στο τέλος εμείς δώσαμε την μπάλα στον αντίπαλό μας (σ.σ. στην επαναφορά που είχε ο Εργοτέλης 16'' πριν το τέλος με το σκορ 82-79).

Με αυτά και αυτά παίξαμε δύο παιχνίδια σε τρεις μέρες και τα παιδιά ήταν πολύ κουρασμένα σήμερα.
 Ελπίζουμε να μην αποβεί ψυχολογικά μοιραίο αυτό το αποτέλεσμα γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Κρόνο και μία ενδεχόμενη νέα ήττα θα μας φέρει πολύ πίσω στην ψυχολογία. 
Τα παιδιά πρέπει να καταλάβουν ότι το πρωτάθλημα είναι ψυχοβγαλτικό και πρέπει να σηκωνόμαστε αμέσως μετά από μία ήττα. 

Πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι, να ξεκουραστούμε όσο μπορούμε και να κοιτάξουμε το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Κρόνο».

Η απάντηση στην ΚΑΠ

Τέλος ο Γιώργος Μακράκης θέλησε να τοποθετηθεί όσον αφορά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Αγία Παρασκευή χθες Τρίτη με την οποία επιτίθεται στον Ηρακλειώτη προπονητή για τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Πρωτέα Βούλας. 
Ο τεχνικός του Εργοτέλη είχε μιλήσει σε έντονο ύφος κατηγορώντας την ΕΟΚ για το γεγονός ότι όρισε το εξ αναβολής παιχνίδι με την ΚΑΠ σήμερα Τετάρτη κάτι που επιβαρύνει την κρητική ομάδα, η οποία εκτός του ότι θα δώσει τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα θα ταξιδέψει και δύο φορές ακτοπλοϊκώς στην Αθήνα. 
Η πρόταση που είπε «Λόγω της Αγίας Παρασκευής έγινε αυτή η αλλαγή» παρεξηγήθηκε από το αθηναϊκό σωματείο, το οποίο στην ανακοίνωση που εξέδωσε χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για τον Γιώργο Μακράκη.

Ο ίδιος απαντώντας σήμερα τόνισε: 
«Έτσι αισθάνθηκα, έτσι έκανα μετά το παιχνίδι με τον Πρωτέα Βούλας. Δεν είπα κάτι εναντίον της Αγίας Παρασκευής. Τόνισα ότι το να φέρεται κανείς έτσι σε μία επαρχιακή ομάδα είναι σα να μην την υπολογίζει και θα το δούμε μπροστά μας αυτό. 
Καθένας έχει δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει, όμως το να χαρακτηρίζεις ανθρώπους που δεν έχει μιλήσει ποτέ μαζί τους είναι ντροπή. 
Μπορεί ο καθένας να με χαρακτηρίσει ως προπονητή γιατί έχω περάσει από όλα τα στάδια, αλλά δεν μπορεί ο καθένας να με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο από τη στιγμή που δε με ξέρει. Είναι ντροπή και τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να απέχουν από τον αθλητισμό».
Πηγή: "neakriti.gr".

 

Ενδιαφέρουν

Από το Blogger.