Basket League | To πανόραμα της δεύτερης μέρας.



Το "δύο στα δύο" έκανε το Ρέθυμνο cretan_kings στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League, καθώς πανηγύρισε σπουδαία εντός έδρας νίκη επί του Άρη.


Οι Κρητικοί, μετά το «διπλό» στο Βενετόκλειο επί του Κολοσσού Ρόδου, επιβλήθηκαν και των Θεσσαλονικιών στο «Μελίνα Μερκούρη», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. 

Η ΑΕΚ δεν συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα κόντρα στο Λαύριο και το διέλυσε στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς γιορτή, καθώς στο περιθώριό του αποσύρθηκε η φανέλα του Γιώργου Τρόντζου. 

Έστω και δύσκολα ο ΠΑΟΚ έφθασε στην παρθενική επιτυχία του εντός συνόρων, στο κλειστό της Πυλαίας απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, ιστορικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Προμηθέας Πατρών κόντρα στη Δόξα Λευκάδας, καθώς πρόκειται για την πρώτη του στην ιστορία του στη μεγάλη κατηγορία. 

Τα Τρίκαλα BC, από την πλευρά τους, είδαν τον Απόλλωνα Πατρών να ξεφουσκώνει επιθετικά στην τελευταία περίοδο και, κάνοντας την ανατροπή, κατέκτησαν το ροζ φύλλο.

Δευτέρα 17/10
ΣΕΦ 19.00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Πηλοΐδης, Καρακατσούνης, Τζαφλέρης (Βιδάλης/Ελευθεριάδης)
«Τ. Καμπούρης» 17.00 Κύμη-Κόροιβος Αναστόπουλος, Καλδίρης, Γεωργιάδης (Δεσάρτης)

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.