Αλ.Νεονάκης | "Έφτασα στον τελευταίο μου σταθμό".



Με ανακοίνωσή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο πολύπειρος παράγοντας Αλέξανδρος Νεονάκης, "κλείνει" και επίσημα τον (τριετή) κύκλο του στον Χάνδακα, ευχαριστώντας αθλητές και συνεργάτες, γνωστοποιώντας παράλληλα, ότι ο Ηρόδοτος, θα αποτελέσει τον τελευταίο σταθμό της παραγοντικής του καριέρας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ακούραστου παράγοντα του μπάσκετ με πολυετή θητεία στον ΟΦΗ, ΕΚΑΣΚ, Χάνδακα και τώρα στον Ηρόδοτο:

"Κάθε ταξίδι έχει και ένα τέλος , έτσι το ταξίδι μου με το σκάφος του ΧΑΝΔΑΚΑ ,και ειδικά το ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ που έδωσα την καρδιά μου, έλαβε τέλος.

Κάποιοι φίλοι θα το συνεχίσουν , με τις χαρές και τις λύπες , άλλα πάνω από όλα ήταν ένα κομματικά από την ζωή μου για 3 ολόκληρα χρονιά, ήταν αφορμή να γίνουμε μια μεγάλη οικογένεια ,από τους πρώτους που αρχίσαμε.

Το μικρο ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ που αγωνίστηκε σαν ΠΑΙΔΑΣ ενώ ήταν μικρούλης ο Αντρέας , ο Ζαχαρίας και ο Αρεν ο Μάνος,ο Γιώργος και τους νεότερους χρονικά στην Ομάδα Αμπι, Στέλιο και Θεοδόση που από παιδιά ,έγιναν έφηβοι μαζι τον αγαπημένο φίλο και πολλά χρονιά συνεργάτη, ΕΡΓΑΤΗ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ του ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΥΚΑΡΟΥΔΗ δώσαμε ότι ήταν δυνατόν για μια σοβαρή παρουσία , συνθήκες πέραν από τις δυνάμεις μας έφεραν το άδοξο τέλος.

Επόμενος σταθμός που η πλειοψηφία των παιδιών επέλεξε το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ,μαζι τους, απλό μέλος και εργάτης .

Θέλω να ευχαριστήσω : Τους φίλους ΘΕΜΗ,ΓΙΩΡΓΟ, και ΣΤΕΛΙΟ για την συνεργασίας μας , πιστεύω σε κάποια επόμενη συνεργασία.

Το Σωματείο ΑΟΔΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ που μας αγκάλιασε , με τους αγαπημένους φίλους ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΡΛΗ και ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΔΟΥΚΑΚΗ και ιδιαίτερα την νεοεκλεγμενη Διοικηση με την καλή φίλη και άξια ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑΤΑΣΑ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΑΚΗ, τον αγαπημένο φίλο Αντιπρόεδρο ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΑΜΟΥΣΗ,,και ΜΑΝΟ ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗ πιστεύω να δούμε τα όνειρα μας να γίνουν πραγματικότητα.

Νομίζω έφτασα στο τελευταίος σταθμό στο ταξίδι μου στο ΜΠΑΣΚΕΤ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ και προσχωτικά σε όλους και σε αυτούς που συνεχίζουμε και σε αυτούς που επέλεξαν άλλους σταθμούς".

Στην φωτογραφία με τους (πρώην)  παράγοντες του ΟΦΗ Παντατοσάκη Κώστα και Σκεπασιανό Μανόλη.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.