Το Ηράκλειο, δέχτηκε πρόσκληση για Α1, από την ΕΟΚ !.


Η επιτροπή ειδικής αδειοδότησης για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, έστειλε πρόσκληση σε έξι ομάδες για συμμετοχή στην ανώτερη κατηγορία, μεταξύ των οποίων και το Ηράκλειο.


Στο Ηράκλειο δεν είναι αρνητικοί γι αυτό το ενδεχόμενο, καθώς τα κριτήρια του ΕΣΑΚΕ για την ομάδα που θα πάρει την "άνοδο" είναι το γηπεδικό, το οικονομικό στο οποίο το Ηράκλειο είναι υγιές, αλλά και σε όλα τα επίπεδα, ενώ  καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η έδρα, αλλά και το γεγονός ότι πρόκειται για επαρχιακή ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση οι φάκελοι των υποψηφίων, μεταξύ των ομάδων και για το Ηράκλειο, πρέπει να κατατεθούν ως τις 26 Αυγούστου, ενώ να τονίσουμε ότι η κενή θέση δημιουργήθηκε εξαιτίας της αποχώρησης της Κηφισιάς και η αδυναμία του Εθνικού, καθώς  πέρα από την κρητική ομάδα, πρόσκληση έλαβαν ακόμη ο Πανιώνιος, ο Ηρακλής, η Δόξα Λευκάδας, ο Αρκαδικός και η Καβάλα. 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η επιτροπή ειδικής αδειοδότησης για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Τσαγκρώνη (πρόεδρος), Μιχάλη Μελή (αντιπρόεδρος), Δημήτρη Μπασούρη, Γιάννη Αλεξόπουλο και Γιάννη Ψαρράκη, συνεδρίασε σήμερα (17/8) και αποφάσισε την έναρξη της διαδικασίας για τα σωματεία και τις ΚΑΕ που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να καλύψουν την κενή θέση που υπάρχει στην Α1 μετά την αποχώρηση της ΑΕΝΚ.

Επιστολές στάλθηκαν στην Δόξα Λευκάδας, τον Ηρακλή, τον Πανιώνιο, το Ηράκλειο, τον Αρκαδικό και την Καβάλα, προκειμένου μέχρι τις 26/8 να προσκομίσουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που απαιτούνται για τη δυνατότητα σύστασης ΚΑΕ ή, σε περίπτωση που αυτή υπάρχει για την πλήρωση των κριτηρίων που προβλέπονται από τον σχετικό κανονισμό. Κατόπιν της προσκόμισης των απαιτούμενων στοιχείων, θα ακολουθηθούν οι επόμενες προβλεπόμενες ενέργειες.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.