Ηράκλειο | Καταθέτει αισιοδοξώντας το φάκελο για Α1-Κανείς παίκτης δεν φεύγει.


Στην διοίκηση του "Ηράκλειο" αποφάσισαν να διεκδικήσουν τις πιθανότητες και να αποστείλουν φάκελο για συμμετοχή στην Α1 κατηγορία αισιοδοξώντας μάλιστα για την κατάληξή της.

Όπως σας είχαμε αναφέρει οι διοικούντες της ομάδας  σκέφτονται σοβαρά να καταθέσουν φάκελο για Α1 μετά την πρόσκληση από την ΕΟΚ λόγω της αδυναμίας της Κηφισιάς να κατέβει στο πρωτάθλημα.

Τελικά, ο φάκελος θα κατατεθεί από την ομάδα, έχοντας όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για την wild card, ενώ θυμίζουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής είναι η Παρασκευή (26/08).

Στην χθεσινή πρώτη προπόνηση στα "Δύο Αοράκια", η διοίκηση  τόνισε στους παίκτες ότι αν τελικά καταφέρει την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία, κανένας από τους υπάρχοντες παίκτες δεν θα φύγει!

Και το Παγκράτι για την Α1!
Επίσης, στην διεκδίκηση της θέση προστέθηκε ακόμα μια ομάδα, αυτή του Παγκρατίου, καθώς έστειλε επιστολή προς την ΕΟΚ, στην οποία υπάγεται η πενταμελής επιτροπή που θα αποφασίσει σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ που έχει επίσης εκπροσώπηση σε αυτήν, με την οποία επιστολή εξεδήλωσε επίσημα το ενδιαφέρον για να συμμετάσχει στον "διαγωνισμό".

Την ερχόμενη Παρασκευή λοιπόν, αναμένεται με ενδιαφέρον η... κατάληξη των προσπαθειών των επτά πλέον ομάδων (Λευκάδα, Ηρακλή, Πανιώνιος, Ηράκλειο, Αρκαδικός, Καβάλα και Παγκράτι) που θα πρέπει να υποβάλλουν τους φακέλους με όλα τα απαραίτητα στοιχεία, προκειμένου στη συνέχεια να τεθούν στην κρίση της επιτροπής που θα λάβει την τελική απόφαση.

Δόξα Λευκάδας: Φτιάχνει φάκελο για την Α1 – Ραντεβού με τον Δήμο
Σύμφωνα με το lefkadasportnews.gr, έτοιμοι για την Α1 είναι οι διοικούντες στη Δόξα Λευκάδας, που ετοιμάζουν φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να τον καταθέσουν στην ομοσπονδία, ούτως ώστε να είναι αυτοί που θα πάρουν τη θέση που άφησε η Κηφισιά. Θα υπάρξει ραντεβού με τους ανθρώπους του Δήμου προκειμένου να γίνουν όλα όσα χρειάζονται στο κλειστό γυμναστήριο.

Ο κόσμος της Λευκάδας, που ανυπομονεί να δει τι θα γίνει και η διοίκηση είναι “ζεστοί” για την πρόκληση της Α1, που θα είναι κάτι ιστορικό για την ομάδα και το νησί της Λευκάδας, ενώ αρκετός κόσμος θέλει να μπει να βοηθήσει την προσπάθεια αυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προβλέπεται να αλλαχθούν όλα στο γήπεδο, καθώς οι απαιτήσεις της Α1 είναι αρκετά μεγάλες και το γήπεδο θα αλλάξει ριζικά. Θα μπουν νέες μπασκέτες. Θα μεγαλώσει η χωρητικότητα του γηπέδου, με νέα κομμάτια εξέδρας. Θα χρειαστεί δημοσιογραφικά. Μάλιστα ότι αποφασιστεί με το Δήμο, στη συνάντηση που θα γίνει σήμερα, η Δόξα θα ζητήσει γραπτώς όλες τις δεσμεύσεις, σαν έγγραφο συμπαράστασης στην προσπάθεια που κάνει.

Οι προηγούμενες μέρες είχαν πολύ τρέξιμο για τον Πρόεδρο, Σταύρο Κουκουμπρή, που έχει πάρει στις πλάτες του το θέμα της Α1, ενώ και οι υπόλοιπες μέρες που έρχονται είναι εξίσου σημαντικές καθ΄ς πλησιάζουμε στην τελική ευθεία. Στις 5 Σεμπτεμβρίου βγαίνει η απόφαση για το πια ομάδα θα είναι στην Basket League, μία μέρα μετά τις εκλογές της ΕΟΚ και η Δόξα πρέπει να είναι έτοιμοι για αυτή την πρόκληση.
Πηγή: lefkadasportnews.gr

Περιστέρι και Πανερυθραϊκός δεν προσέφυγαν στο ΑΣΕΑΔ ενώ υπάρχει πρόβλημα στον ΚΑΠ...)
Όπως αναφέρουν οι grizoilikoi.blogspot.gr, πιο χαλαρά είναι τα πράγματα στην ΕΟΚ από το θέμα των προσφυγών στο ΑΣΕΑΔ. Αν και πολλοί παράγοντες σκεφτόντουσαν να καταθέσουν ένσταση, θεωρώντας ότι δεν βρέθηκαν στην σωστή κατηγορία, έκαναν πίσω. Μέχρι και η Αγία Παρασκευή... 
όπως λέγεται, μπορεί να μην κατέθεσε!!!

Και για να εξηγούμαστε: Οι παράγοντες του ΚΑΠ προσέφυγαν στο Ανώτατο Συμβούλιο αλλά έχει διαρρεύσει ότι συνέβη εκπρόθεσμα!!! Αντί δηλαδή, να καταθέσει εντός οκτώ ημερών, το έκανε την 9η... Έτσι τουλάχιστον, έχει ειπωθεί...

Από την άλλη, το Περιστέρι, η Ερυθραία αλλά και η Πεντέλη δεν θα προσφύγουν ώστε οι δύο πρώτες να βρεθούν στην Α2 και η τρίτη στη Β' εθνική. 
Πηγή: "grizoilikoi.blogspot.gr"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.