Γ.Κόκκινος στην πρώτη του ΟΦΗ | "Προσθήκες για να σταθούμε στην Γ Εθνική"(pics).


Το μπάσκετ του ΟΦΗ επιστρέφει στις Εθνικές κατηγορίες και την Γ' Εθνική. Μετά από ένα χρόνο παύσης, ο μπασκετικός ΟΦΗ , στα ...χνάρια του ποδοσφαιρικού, θα ξεκινήσει το δικό του RESTART.

Tην Δευτέρα (22/8) το απόγευμα ο ΟΦΗ ξεκίνησε την προετοιμασία του, με στόχο να ετοιμαστεί για την Γ' Εθνική, το πρωτάθλημα της οποίας θα ξεκινήσει στις 16 Οκτωβρίου.

Σε αυτό το πρώτο ξεκίνημα του ΟΦΗ, το "παρών" στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, έδωσαν ο προπονητής Γιάννης Κόκκινος, ο συνεργάτης του Μάνος Καρλάφτης, 9 αθλητές που έχουν συμφωνήσει μέχρι τώρα με τον ΟΦΗ και αναμένονται κάποιες μεταγραφές, με παίκτες εκτός Κρήτης, με τους οποίους βρίσκεται σε συζητήσεις ο ΟΦΗ αυτήν την εποχή και περιμένει τις απαντήσεις τους τις επόμενες ημέρες.

Παρόντες ακόμη, μέλη της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ, ο Συμμεών Καμπάκας, ο Τάκης Χωραίτης, και ο Θωμάς Καρβούνης.

"Ξεκινάμε σιγά-σιγά την προετοιμασία της ομάδας, χωρίς να έχουμε ακόμη oολοκληρώσει το ρόστερ, καθώς είμαστε σε συζητήσεις με κάποιους παίκτες εκτός Κρήτης" ανέφερε στις δηλώσεις του, ο προπονητής του ΟΦΗ Γιαννης Κόκκινος. 
Και πρόσθεσε λέγοντας ότι "υπάρχουν κάποιοι παίκτες που μας ενδιαφέρουν και θα μιλήσω με τα μέλη της επιτροπής για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Η ομάδα χρειάζεται προσθήκες για να μπορέσει να σταθεί στην Γ' Εθνική. 
Στόχος μας θα είναι να μπορέσουμε να σταθούμε στην κατηγορία και σιγά-σιγά να επανέλθει ο ΟΦΗ στο προσκήνιο" ανέφερε ο Γιάννης Κόκκινος.

Με την σειρά του ο επικεφαλής της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ Συμμεών Καμπάκας υποστήριξε πως "στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα έχει ως βάση το κρητικό στοιχείο. 
Θα στηριχθούμε σε νέα παιδιά που θα έχουν όρεξη για μπάσκετ, ενώ είναι σημαντικό ότι θα έχουμε μαζί μας και παιδιά απο τις ακαδημίες μας. 
Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και κάποια παιδιά εκτός Κρήτης. Ο ΟΦΗ σαν ομάδα με την ιστορία που έχει θα πρέπει να πρωταγωνιστεί όπου και αν παίζει.
Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη φετινή χρονιά, ότι καλύτερο μπορούμε".

Ο Βασίλης Μαιστρέλης μια απο τις φετινές μεταγραφές του ΟΦΗ, ανέφερε ότι «γίνεται μια νέα προσπάθεια στον ΟΦΗ και μας ζητήθηκε να βοηθήσουμε. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Στην πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ το «παρών» έδωσαν οι αθλητές: Βασίλης Μαιστρέλης, Νίκος Κριθινάκης, Χρ. Καρλάφτης, Μάριος Πρωτογεράκης, Παν. Χαρωνίτης, Σώλονας Βλαχάκης, Μάριος Μαματζάκης, Γιάννης Καλλέργης, Μαν. Τζουλάκης. 
Τις προσεχείς μέρες θα ενταχθεί στον ΟΦΗ ο Λεωνίδας Μπούμπαρης και από τον Σεπτέμβριο ο Γιούσι Κυρίτσης.

Πηγή:"ofierasitechnis.gr".


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.