Βάζει όγκο και δύναμη στην ρακέτα του ο Εργοτέλης με Κ.Βερτούδο. Ανακοίνωση των "κιτρινόμαυρων" για την μεταγραφή.


Μια συνάντηση του προέδρου του Εργοτέλη κ.Βαγγέλη Γιαννουλάκη με τον πρώην φόργουορντ του Ηροδότου Κωνσταντίνου Βερτούδου ήταν αρκετή (χθες το βράδυ), για να πείσει τον αθλητή να ντυθεί στα "κιτρινόμαυρα".

Ο Γιώργος Μακρακης είχε εισηγηθεί θετικά την απόκτησή του και παίκτης και διοίκηση, συμφώνησαν σε όλα και πλέον θα "πορευτούν" μαζί την επόμενη χρονιά.


Ο Κώστας Βερτούδος είναι 30 ετών έχει ύψος 1,95 και αγωνίζεται στις θέσεις 3,4 ενώ είναι πτυχιούχος στο ΤΕΦΑΑ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Ο Βερτούδος πέρυσι μετά από μια μακρά αποχή από το μπάσκετ αγωνίστηκε στον Ηρόδοτο με ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς σημείωσε σε 20 παιχνίδια 154 πόντους, ευστοχώντας σε 7 τρίποντα, έχοντας μ.ο ανά αγώνα 8 πόντους.

Πριν τον Ηρόδοτο είχε ασχοληθεί με στο ακοντισμό, καθώς  έχει στεφθεί Πανελλήνιος Πρωταθλητής στον ακοντισμό το 2013 με την ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ μέχρι πρότινος διατηρούσε και το Παγκρήτιο ρεκόρ στον ίδιο άθλημα.

Ο Εργοτέλης με ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς, που ο Κώστας θα ενταχθεί στην ομάδα καθώς είναι από τους κορυφαίους αθλητές , που ανέδειξε η πόλη του Ηρακλείου τα τελευταία χρόνια και σίγουρα η αγάπη του για τον Αθλητισμό, τώρα που εγκατέλειψε τον ακοντισμό θα το οδηγήσει σε διάκριση και στο μπάσκετ και στον Εργοτέλη, εμείς χρειαζόμαστε τέτοιους αθλητές"

Στην φωτογραφία ο Κων/νος Βερτούδος  (δεξιά), με την φανέλα του Ηροδότου πέρυσι, μαζί με τον αδερφό του Νίκο, που αγωνιζόταν στον Τρίτωνα.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.