ΣΕΠΚ Κρήτης | Ευχές για την νέα σαιζόν και υπενθύμιση.


Με ανακοίνωσή του το τοπικό Γραφείο Κρήτης του Συνδέσμου Ελλήνων προπονητών εύχεται καλή σαιζόν , υπενθυμίζοντας την υποχρέωση της κατάθεσης της ταυτότητας προπονητή στη γραμματεία μαζί με τα δελτία των αθλητών/τριών.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2016-17 και αφού ευχηθούμε στους συναδέλφους να είναι υγιείς ώστε να ανταποκριθούν απόλυτα στο δύσκολο , ανηφορικό αλλά γεμάτο ευθύνη και ομορφιά λειτούργημα- επάγγελμά μας υπενθυμίζουμε την υποχρέωση της κατάθεσης της ταυτότητας προπονητή στη γραμματεία μαζί με τα δελτία των αθλητών/τριών , σύμφωνα με το νόμο 2725/99, την υπουργική απόφαση 11671/18-3-2005 τον κανονισμό της Ε.Ο.Κ και τη γενική προκήρυξη της ΕΚΑΣΚ 2016-17.

Έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε το επάγγελμα του νόμιμου και επίσημου επαγγελματία προπονητή και να διαφυλάξουμε τα δικαιώματα που απορρέουν από την τήρηση του νόμου.

Η κατ έτος έκδοση της ταυτότητας , εκτός της δυνατότητας που μας δίνει της απόδειξης της νομιμοποίησης του  επαγγέλματος , της συμμετοχής μας  στη μεγάλη οικογένεια του Έλληνα Προπονητή Μπάσκετ μας παρέχει την επιστημονική και νομική κάλυψη σε περίπτωση αθέτησης του συμβολαίου μας 

Με την εγγραφή μας στον ΣΕΠΚ ενισχύουμε τη φωνή του στις παρεμβάσεις του προς την Πολιτεία , του δίνουμε δύναμη να κρατήσει σε υψηλό επίπεδο τις σχολές προπονητών και με τα Διεθνή και τοπικά  σεμινάρια που διοργανώνει να βοηθά τον Έλληνα Προπονητή  να γίνεται κοινωνός της γνώσης και εξέλιξης του αθλήματος.

Το Τοπικό Γραφείο του ΣΕΠΚ βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον κεντρικό ΣΕΠΚ και διαβεβαιώνει τα μέλη του  ότι θα στηρίξει κάθε νόμιμο δικαίωμα του".


ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.