Γ.Λιανός | "Μόλις μίλησα με Ηράκλειο, οι δεύτερες σκέψεις σταμάτησαν".Τι λέει για Ρέθυμνο-Εργοτέλη-ΟΦΗ.


Ένας εκ των κορυφαίων παικτών την περσινή σεζόν για την ομάδα του Βασίλη Ράλλη,θα παραμείνει και του χρόνου στο σύλλογο του Ηρακλείου και ο Γιάννης Λιανός, εξηγεί στο kritikobasket.gr,τους λόγους της ανανέωσης με την ομάδα του.Τι λέει για Ρέθυμνο, Εργοτέλη, ΟΦΗ.


-Οι λόγοι που σε ώθησαν να υπογράψεις ξανά με το Ηράκλειο.
Eξ αρχής πρόθεσή μου, λόγω της οικογενειακής σχέσης που έχω πλέον με τους ανθρώπους της ομάδας άλλα και ότι με την οικογένεια μου έχουμε επιλέξει να μείνουμε μόνιμα στο Ηράκλειο,ήταν ν α συνεχίσω στην ομάδα. 
Το γεγονός ότι άργησε λίγο ν ξεκαθαρίσει το που θ αγωνίζεται η ομάδα και το ότι είχα κάποιες προτάσεις με έκαναν να έχω δεύτερες σκέψεις αλλά απ την στιγμή που άρχισαν οι επαφές με το Ηράκλειο ήταν εύκολη η επιλογή.

-Πέρυσι είχες μια πολύ καλή σαιζόν στην Β Εθνική με την ομάδας σου .Φέτος τι μπορείτε να πετύχετε μαζί ;
Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι η περυσινή χρονιά ήταν υπέροχη αλλά τελείωσε. Φέτος θα πρέπει ν α δουλέψουμε περισσότερο να παρουσιαστούμε ακόμα πιο δυνατοί και να φροντίσουμε  η ομάδα να καθιερωθεί στις μεγάλες κατηγορίες.

-Οι προσωπικοί σου στόχοι ;
Ξέρω ότι η ομάδα περιμένει από μένα να ηγηθώ και με την εμπειρία και την ικανότητα μου να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της.
Έμενα αυτό με καλύπτει πλήρως και με ιντριγκαρει. Μ αρέσει να είμαι πρωταγωνιστής και να πετυχαίνω με την ομάδα μου πράγματα που πολλοί πιστεύουν ότι δεν μπορούμε. Για να γίνουν αυτά βέβαια πάνω απ όλα υγεία.

-Ένας παραπάνω λόγος για να παραμείνεις στην Κρήτη ήταν ο πρόσφατος γάμος σου. Αυτό σημαίνει ότι έγινες "Κρητικός" ;

Νομίζω ότι ήδη λογίζομαι ..και Κρητικός...Πριν 2 χρόνια άφησα την Α1 προκειμένου να έρθω εδώ π ου ήταν η πόλη της κοπέλας μου ώστε σιγά σιγά να χτίσουμε την οικογένειά μας κάτω από καλύτερες συνθήκες όσον αφορά τα εκτός μπάσκετ.
Μετά από 2 χρόνια είμαι παντρεμένος και τον Δεκέμβρη περιμένω και τον γιο μου...Άρα νομίζω πως ναι!

-Κλείνοντας αυτήν την  συνέντευξη θα θέλαμε δυο λόγια για την πρώην ομάδα σου τον ΟΦΗ, τον Εργοτέλη και το Ρέθυμνο.
Ο ΟΦΗ κάνει μια νέα αρχή αλλά σε υγιή βάση που νομίζω ότι μόνο καλό θα του κάνει και σιγά σιγά θα επανέλθει εκεί που ήταν.

Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που χάρη στο τεχνικό του team δουλεύει πολύ μπασκετικά και στηρίζεται σε Κρητικά παιδιά και πιστεύω φέτος θα εμφανιστεί ακόμα καλύτερος στην Β Εθνική που πέρυσι παρέμεινε δίκαια.

Το Ρέθυμνο είναι η ομάδα που τόσα χρόνια εκπροσωπεί επάξια την Κρήτη στην Α1 και τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να συνδυάζει τους καλούς ξένους με εξελίξιμους Έλληνες που είναι πολύ σημαντικό.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.