Ηρόδοτος | Όρεξη, πλάνο και προοπτική .Παρουσιάστηκε ο "Σήφο", και οι προπονητές (pics).


Αν η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας, τότε τα μηνύματα της νέας σελίδας του Ηροδότου, είναι ευοίωνα καθώς διοίκηση και προπονητές που παρουσιάστηκαν στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης δείχνουν  ότι ο Ηρόδοτος βαδίζει πλέον σε άλλα μονοπάτια.

Στην συνάντηση της διοίκησης και των προπονητών του Ηροδότου με τα μέσα ενημέρωσης αλλά και στον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚ  κ.Μ.Μαρκάκη, σε γνωστή καφετέρια στο πάρκο "Θεοτοκόπουλου" στο Ηράκλειο, παρουσιάστηκε ο "ολοκαίνουργος" Ηρόδοτος, που από τα λεγόμενα των ανθρώπων του δημιουργεί μια ομάδα μια ομάδα με ταυτότητα για να έχει μέλλον και προοπτική, από τα δικά του παιδιά!   

Τους εκπρόσωπους τύπου καλωσόρισε η πρόεδρος της ομάδας κ.Ρεθεμνιωτάκη Νατάσα η οποία μας αυτοπαρουσιάστηκε. 

Με καταγωγή από την Σερβία και με παρουσία 21 ετών στην χώρα μας, λατρεύει το μπάσκετ καθώς από το 2011, βρίσκεται στο πάγκο της ομάδας της Αλικαρνασσού, ως έφορος στο Γυναικείο μπάσκετ.

Λίγα λόγια για αρχή, αλλά με όρεξη για πολύ δουλειά ώστε " φέτος να δούμε κάτι καινούργιο ,διαφορετικό".

Και όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο δημοσιογράφος Αντώνης Παπουτσάκης, ο Ηρόδοτος σε ενάμιση μήνα έκανε συνέχεια ανατροπές.

Βγήκαν πρώτοι σε ψήφοι δυο μέλη του, αλλά μια γυναίκα κατέκτησε τον προεδρικό Θώκο, ενώ ένα από τα δυο μέλη αποχώρησε.

Παράλληλα επέστρεψε στο όμορφο προάστιο του Ηρακλείου ο Μ.Σηφομιχελάκης. 

Πολλά γεγονότα σε μικρο χρονικό διάστημα.

"Υπάρχει όραμα" τονίζει η πρόεδρος του Ηροδότου.Σκοπός η δημιουργία πρότυπης Ακαδημίας μπάσκετ. Παράλληλα θέλουμε η Ανδρική ομάδα να στηρίζεται από αθλητές του Ηροδότου και να εξελίσσονται.

Το νέο συμβούλιο δουλεύει πολύ. Ξεκινάμε από τις 19:00 και τελειώνουμε στις 24:00.Και τα εφτά μέλη .Είμαστε μια ομάδα και ο στόχος επικεντρώνεται  στα παραπάνω στοιχεία"

Και ολοκλήρωσε αναφέροντας ότι: "Τεχνικός διευθυντής και προπονητής της Αντρικής και εφηβικής ομάδας από σήμερα θα είναι ο Μάνος Σηφομιχελάκης."

Και παρουσίασε τα υπόλοιπα πόστα:

-Ο προπονητής κ.Μυλωνάκης θα αναλάβει τις Γυναίκες και τις Νεανίδες.
-Ο Γ.Λαδουκάκης τους Παμπαίδες και τα Μίνι.
-Η Μαρία Γιαλούση το παιδικό τμήμα, ένα τμήμα Παμπαίδων και τα Μίνι κορίτσια.
-Ο Γιάννης Ροδουσάκης θα αναλάβει τους Παίδες 2 και Παμπαίδες 2 .
-Τέλος νέος μέλος του τεχνικού τιμ αποτελεί και ο Βασίλης Τσαγκαράκης, όλοι τους με πτυχίο προπονητή.

Ο αντιπρόεδρος Γιάννης Τζαμούσης, ξεκαθάρισε με απλά λόγια το πλάνο της ομάδας:

"Κατά αρχήν καλωσορίζουμε τους προπονητές μας , ενώ στο νέο Δ.Σ μπήκαν ικανά και άξια παιδιά.
Στόχος είναι να περάσουμε από την θεωρία στην πράξη, βήμα βήμα.Αν  επιτύχουμε να περάσουν τα μισά από όσα έχουμε σκοπό τότε έχουμε επιτύχει"

Ο γ.γ. κ.Λαμπράκης με την σειρά του "Καλωσορίζω τους νέους προπονητές στον Ηρόδοτο, ευχαριστούμε τους παλιούς που παρέμειναν και σαν διοίκηση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό".

Στην συνάντηση ήταν και το μέλος Δ.Μπαλαμούτσος, ενώ το παρών στην συνάντηση, έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ κ.Μπάμπης Μαρκάκης ο οποίος με την πολύτιμη εμπειρία του και την ικανότητα που τον διακρίνει, έδωσε συμβουλές προς την διοίκηση, προπονητές αλλά και...δημοσιογράφους, τονίζοντας πως: "Εύχομαι καλή αρχή, η ΕΚΑΣΚ θα είναι κοντά σας και μακάρι αυτά που σκέφτεστε να υλοποιηθούν".

Τέλος από τους προπονητές ο Μάνος Σηφομιχελάκης, ανέφερε αρχικά δυο λόγια καθώς σύντομα θα υπάρχει αναλυτική τοποθέτηση-δήλωση, επισημαίνοντας πως : "ένας κύκλος έκλεισε, ένας νέος ανοίγει.
Υπήρξε διάθεση και από τις δυο πλευρές για συνεργασία", ενώ για την ομάδα τόνισε "σήμερα έγινε η παρουσίαση, αύριο ξεκινά ο σχεδιασμός και οι συζητήσεις, σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις".

Συμπέρασμα : Ένας νέος άνεμος φυσάει στα Ανατολικά του Ηρακλείου και η ομάδα με διοίκηση με όρεξη σχεδιάζεται με τεχνικό τον Μάνο Σηφομιχελάκη και αν μείνει συνεπείς για όλα όσα έχουν πει αν δεν επέλθει κόπωση και η ομάδα στα επόμενα τρία χρόνια αποκτήσει ταυτότητα δείχνει ότι έχει μέλλον και προοπτική.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.