Σηφομιχελάκης | "Η φιλοσοφία μου ταυτίζεται απόλυτα με της ομάδας".


Στις πρώτες του δηλώσεις, ο τεχνικός διευθυντής του Ηροδότου κ.Μάνος Σηφομιχεκλάκης, επεσήμανε την ταύτιση απόψεων στην φιλοσοφία, που έχει σαν στόχο μιας πρότυπης Ακαδημίας, που θα δώσει ευκαιρία στους αθλητές της ομάδας να ξεχωρίσουν ,μέσω μεθοδικής δουλειάς, σε όποια κατηγορία κι αν παίζει η ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


-Ανέκαθεν οι σχέσεις μου με τον Ηρόδοτο ήταν εξαιρετικές Με χαρά λοιπόν έχω έρθει στην ομάδα όμως ο βασικός λόγος που βρίσκομαι εδώ είναι ότι οι απόψεις και η φιλοσοφία μου ταυτίζονται απόλυτα με αυτή των ανθρώπους της διοίκησης.

-Στόχος μας λοιπόν είναι η δημιουργία μιας πρότυπης ακαδημίας καλαθοσφαίρισης η οποία θα παράγει καλούς αθλητές και ανθρώπους καλλιεργημένους μέσα από ένα πολύ καλό περιβάλλον στο οποίο θα
διέπονται όλοι οι κανόνες του υγιούς αθλητισμού.

Σε βάθος χρόνου θα θέλαμε η αντρική μας ομάδα να στελεχώνεται από τα παιδιά των ακαδημιών μας, όσο μικροί κι αν είναι αυτοί, σε όποια κατηγορία κι αν παίζει η ομάδα.

 Κι αυτό μπορεί να γίνει γιατί σας διαβεβαιώνω ότι οι Κρητικοί παίκτες δεν έχουν τίποτα να zηλέψουν, τον μόνο που χρειάζονται είναι ευκαιρίες, πίστωση χρόνου, και την συνέχιση της ποιοτικής και μεθοδευμένης δουλειάς κατά την παιδική και εφηβική τους ηλικία.

Αυτό θέλει λοιπόν να προσφέρει ο Ηρόδοτος και έχοντας την κατάλληλη προπονητική ομάδα και την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή ,μαζί με το όραμα της διοίκησης είναι θέμα χρόνου να το καταφέρει.

-Ο Ηρόδοτος είναι μια ιστορική ομάδα που πρέπει να ξαναγίνει μια μεγάλη οικογένεια και το καμάρι της Αλικαρνασσού. 
Και αυτή η ομάδα ανθρώπων που βρίσκεται εδώ μπορεί να το καταφέρει.

Παρουσίαση προπονητών α)Σηφομιχελάκης Μάνος β) Μυλωνάκης Γιώργος γ)Γιαλούση Μαρία δ)Λαδουκάκης Γιάννης ε)Ροδουσάκης Γιάννης στ)Τσαγκαράκης Βασίλης . 

Στην πλειοψηφία τους καθηγητές φυσικής αγωγής με πολλά χρόνια εμπειρίας στις υποδομές, και με πολύ όρεξη για δουλειά.

Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ηροδότου και τους ανθρώπους της Αλικαρνασσού που με καλοδέχτηκαν και εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή και παραγωγική χρονιά.

Σηφομιχελάκης Μάνος

Τεχνικός Διευθυντής Ηροδότου
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.