Ρέθυμνο Cretan Kings | Ξεκίνησε η προετοιμασία (pics).


Την σκληρή δουλειά ξεκίνησαν από σήμερα οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Ρέθυμνο Cretan Kings, με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, ώστε να είναι έτοιμοι για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι καινούριοι αθλητές, Τόαρλιν Φιτζπάτρικ, Μπράντον Έντουαρντς, Ντέγιαν Κράβιτς, Ρόμπερτ Άρνολντ, Εβάλντας Ζάμπας, Γκάρι Τάλτον, Ανδρέας Χριστοδούλου, Θωμάς Κώττας, ο υπό δοκιμή Χριστόφορος Ραζής συνάντησαν τους «παλιούς» Χάρη Γιαννόπουλο, Μιχάλη Καμπερίδη, Ηλία Θεοδωρίδη και Γιάννη Παναρετάκη, ενώ για πρώτη φορά συμμετέχουν στην προετοιμασία οι νεαροί καλαθοσφαιριστές Δημήτρης Τζαγκαράκης και Γρηγόρης Λαγουδάκης, οι οποίοι προέρχονται από τα τμήματα υποδομών του Ρέθυμνο BC. 
Υπεύθυνοι των προπονήσεων είναι οι προπονητές Σταύρος Μυκονιάτης και Δημήτρης Μητρόπουλος, καθώς ο προπονητής μας Τόνι Κωνσταντινίδης θα οδηγήσει την Εθνική Αλβανίας στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ. Την εκγύμναση των αθλητών έχει αναλάβει ο γυμναστής Χρήστος Μαραυγάκης, ενώ δίπλα στους αθλητές μας θα βρίσκονται καθημερινά ο φυσικοθεραπευτής Μάρκος Τζωρτζινάκης και ο φροντιστής Γιάννης Σταυριδάκης.

Το «παρών» στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» έδωσε ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, Ηρακλής Μανουκαράκης, μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Μανόλη Γιαννούλη, Γιάννη Καλαϊτζάκη και Σπύρο Χατζηκωνσταντίνου, ο Γενικός Διευθυντής Τάσος Τριαντάφυλλος, ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Κούμουλος και ο γιατρός Αντώνης Παπουτσιδάκης, οι οποίοι γνωρίστηκαν με τους νέους παίκτες μας, τους καλωσόρισαν στην οικογένεια του Ρέθυμνο Cretan Kings και τους ευχήθηκαν καλή χρονιά.


Μανουκαράκης: «Να ανταποδώσουμε με θέαμα και ουσία την στήριξη του κόσμου και των χορηγών»

Την ικανοποίηση των φιλάθλων και των χορηγών που στηρίζουν την ομάδα μας όρισε σαν πρωταρχικό στόχο της φετινής σεζόν ο Πρόεδρος Ηρακλής Μανουκαράκης, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε: «Οι στόχοι και φέτος είναι να έχουμε μία ομάδα που να αντιπροσωπεύει το νησί μας επάξια στα «σαλόνια» της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θέλουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη 8άδα. Όμως, βασικότερος στόχος μας είναι να ανταποδώσουμε με θέαμα και ουσία την στήριξη που έχουμε από τους φιλάθλους και τους χορηγούς μας.
Φέτος προσπαθήσαμε να φτιάξουμε ένα ρόστερ το οποίο θα είναι πιο ανταγωνιστικό και θεαματικό και στηριχθήκαμε πιο πολύ σε έμπειρους ξένους αθλητές και φιλόδοξους και ταλαντούχους Έλληνες και ευελπιστούμε πως θα έχουμε μία πολύ καλή ομάδα.
Θέλω να ευχηθώ υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική σεζόν».


Μυκονιάτης: «Θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά»

Ιδiαίτερα αισιόδοξος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο βοηθός προπονητή, Σταύρος Μυκονιάτης, ο οποίος επεσήμανε: «Σήμερα είναι η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας μας και πρώτα από όλα θέλω να είμαστε υγιείς. Ξεκινάει μία καινούρια χρονιά με μεγάλους στόχους όπως πάντα και πρώτα ο Θεός πιστεύω ότι αν έχουμε υγεία και φτιάξουμε ένα καλό σύνολο, γιατί θεωρώ πως κάναμε εξαιρετικές επιλογές, θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά.
Με τον προπονητή έχουμε έρθει σε συνεννόηση στο 100% στο τι πρέπει να κάνουμε. Έχουμε φτιάξει ένα πρόγραμμα το οποίο βάλαμε από σήμερα σε εφαρμογή. Είμαστε σε καθημερινή επαφή, ώστε να του μεταφέρουμε και την εικόνα της προπόνησης για να τον ενημερώνουμε πλήρως στο που βρισκόμαστε».


Μητρόπουλος: «Μπορούμε να πάμε την ομάδα μας εκεί που της αρμόζει»

Χαρούμενος για τη νέα του συνεργασία με το Ρέθυμνο Cretan Kings δήλωσε ο νέος βοηθός προπονητή Δημήτρης Μητρόπουλος, ο οποίος σημείωσε πως με την σκληρή δουλειά η ομάδα μας θα συνεχίσει να βρίσκεται ψηλά. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μία παραδοσιακή ομάδα της μεγάλης κατηγορίας, με επιτυχίες και σίγουρα υψηλούς στόχους. Αυτοί, λοιπόν, οι στόχοι είναι που μας βάζουν σε διαδικασία να γίνουμε καλύτεροι.
Θεωρώ πως όλα τα παιδιά που ήρθαν στο Ρέθυμνο Cretan Kings φέτος μπορούν να πάνε την ομάδα μας εκεί που της αρμόζει και μέσα από την σκληρή δουλειά που ξεκίνησε από σήμερα όλα θα πάνε καλά».

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.