Ξεκινούν οι υποδομές του ΑΟΑΝ και του Σητειακού.


Σήμερα Δευτέρα 22 Αυγούστου ξεκινούν προετοιμασία για την σεζόν 2016-17, τα αγωνιστικά τμήματα   (Εφήβων  και Παίδων), δυο ομάδων του Ν.Λασιθίου και συγκεκριμένα του ΑΟΑΝ και του Σητειακού.

Μάλιστα ο ΑΟΑΝ πραγματοποίησε την "επίσημη πρώτη" την Παρασκευή 19 Αυγούστου (συνάντηση γνωριμίας), αλλά ουσιαστικά η προετοιμασία ξεκινά σήμερα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των δυο ομάδων:

Την Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Νικολάου  πραγματοποίησε την επίσημη πρώτη του ο ΑΟΑΝ EUROPLAN στα τμήματα Παίδων και Εφήβων στο μπάσκετ. 

Πρόκειται για συνάντηση γνωριμίας των αθλητών με τους προπονητές ώστε να καταρτιστεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας, με τις προπονήσεις να ξεκινάνε κατά πάσα πιθανότητα τη Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Καλούνται να παραβρεθούν οι παίκτες των δύο τμημάτων ώστε να προχωρήσουν στα περαιτέρω και να ξεκινήσει η λειτουργία του συλλόγου με στόχο την καλή πορεία στην κατηγορία των εφήβων και την παραμονή στους παίδες.


ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ Α.Ο. - τμημα μπασκετ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Δευτέρα 22 Αυγούστου ξεκινούν προετοιμασία για την σεζόν 2016-17 τα αγωνιστικά τμήματα των Εφήβων (1999-00) και Παίδων (2001) του Σητειακού Α.Ο, τα οποία θα προπονούνται μαζί.

Τα υπόλοιπα τμήματα θα αρχίσουν προπονήσεις από την επόμενη Δευτέρα 29 Αυγούστου και θα είναι τα εξής: παμπαιδες (2002-03) μίνι (2004-05) προμινι (2006-2007) ακαδημίας (2008-10). 

Εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά τα απογεύματα στο κλειστό γήπεδο των λυκείων Σητείας. Απαραίτητη ιατρική βεβαίωση .

Το πρόγραμμα των προπονήσεων θα ανακοινωθεί άμεσα.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.