Πένθος στα Χανιά. Έφυγε ο Σταμάτης Γεωργίου.


Ένας πρώην αθλητής του Κύδωνα, ένας άνθρωπος που προσέφερε πολλά στο Χανιώτικο μπάσκετ, τις δυο τελευταίες δεκαετίες του 21ου αιώνα, ο Σταμάτης Γεωργίου δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας.Συλλυπητήριες ανακοινώσεις  Κύδων-ΟΑΧ.

Ο Σταμάτης Γεωργίου έφυγε από τη ζωή στα 50 του χρόνια, μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας και αφού νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε Νοσοκομείο των Αθηνών.

Ο Γεωργίου, πατέρας δύο παιδιών υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες του Κύδωνα Χανίων, τη δεκαετία του '80 και του '90 και μάλιστα αποτελούσε ένα από τα σπουδαία γκαρντ που είχε εκείνη η ομάδα. Εν συνεχεία ήταν για πολλά χρόνια προπονητής των τμημάτων υποδομής του Κύδωνα Χανίων, όπου και ανέδειξε πολλά ταλέντα.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Κύδων.

Η Επιτροπή μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για το θάνατο ενός ανθρώπου που τίμησε τη φανέλα του συλλόγου ως παίκτης και εργάστηκε σε αυτόν ως προπονητής, του Σταμάτη Γεωργίου.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς και στους οικείους του.

ΟΑΧ - “Καλό ταξίδι” Σταμάτη Γεωργίου…


Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σταμάτη Γεωργίου για την μεγάλη απώλεια.

Ο εκλιπών υπηρέτησε επί σειρά ετών τον χανιώτικο αθλητικό και ειδικότερα το μπάσκετ προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες.


Ενας άνθρωπος δικός μας δεν ζει πια ανάμεσά μας, αλλά το έργο και η αγάπη με την οποία περιέβαλε το μπάσκετ στα Χανιά βοηθώντας πάρα πολλούς ανθρώπους να μυηθούν στον αθλητισμό θα μείνει άσβεστο ως γεγονός στο πέρασμα των χρόνων.

“Καλό ταξίδι”…

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…
Στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης των φίλων του Κύδωνα Χανίων, τα συλλυπητήρια προς τον Σταμάτη, πολλά..

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.