Πιστό στο πλάνο του το Δειλινό, που δεν ενδιαφέρεται για την Γ΄Εθνική.

Όπως σας είχαμε αναφέρει από τις 9 Ιουλίου (πατήστε εδώ) το Δειλινό και επίσημα απέσυρε το ενδιαφέρον της για την  κάλυψη της θέσης στην Γ' Εθνική, καθώς φιλοσοφία της ομάδας είναι δημιουργία πρότυπων Ακαδημιών με βάσει την εν καιρώ στελέχωση του ρόστερ με παιδιά της ομάδας.

Σε πρόσφατη επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του Δειλινού κ.Γ.Χιωτάκη, μας είχε τονίσει ότι "φιλοσοφία της ομάδας είναι αυτόν τον καιρό η παραγωγική διαδικασία, μέσω πρότυπων Ακαδημιών, με στόχο την εξέλιξη των αθλητών ως το ανδρικό τμήμα.

Η παρουσία μας αυτήν την στιγμή σε Εθνική κατηγορία δεν είναι εφικτή, καθώς στο οικονομικό κομμάτι, κάνουμε "όσο φτάνει το χέρι μας", ενώ παράλληλα απαιτεί , διαδικασία για εύρεση ανθρώπων και χορηγών για να στηριχτεί αυτή η προσπάθεια και το Δειλινό, δεν έχει ξεκινήσει την δεδομένη χρονική στιγμή, αυτήν την διαδικασία, που απαιτεί χρόνο και πλάνο ετών".

Η ανακοίνωση της ομάδας του Δειλινού:

"Το Α.Ο. Δειλινό λόγω της αποχώρησης της Πρωταθλήτριας ομάδας του Τοπικού Πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. Ακαδημίας Ρεθύμνου και της απόσυρσης ενδιαφέροντος από της δευτεραθλήτρια ομάδα του Γ.Α.Σ. Μεσσαράς πήρε εντολή για την διερεύνιση της θέσης για την Γ' Εθνική κατηγορία.

Σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 13/7 το διοικητικό συμβούλιο της ομάδος αποφάσισε την απόσυρση του ενδιαφέροντος για την κάλυψη της θέσης στην Γ' Εθνική!

Το σωματείο μας πέραν των δυσβάσταχτων εξόδων που έχει μια Εθνική κατηγορία επέλεξε να παραμείνει πιστή στο πλάνο της για την δημιουργία ενός συνόλου με νεαρούς ταλαντούχους αθλητές και την δημιουργία πρότυπων Ακαδημιών με βάσει την εν καιρώ στελέχωση του ρόστερ με δικά μας παιδιά"!

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.