Η ειδική προκήρυξη Γυναικών-Νεανίδων-Κορασίδων ΕΚΑΣΚ περιόδου 2016-17.


Η ΕΚΑΣΚ, μέσω της ιστοσελίδας της κοινοποίησε την Ειδική προκήρυξη των Γυναικών-Νεανίδων-Κορασίδων, για την περίοδο 2016-17, με ένα καινούργιο στοιχείο καθώς αλλάζει το σύστημα διεξαγωγής.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ -1η ΦΑΣΗ
Στις γυναίκες δήλωσαν συμμετοχή τα σωματεία ο Εργοτέλης, ο ΟΑ Χανίων, ο Πλατανιάς, το Αρκάδι, ο ΟΦΗ και ο Ηρόδοτος και η εναρξη του πρωταθλήματος προσδιορίστηκε το διήμερο 30-31 Οκτωβρίου.

Πρωταθλήτρια ομάδα ανακηρύσσετε η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στη βαθμολογία.

Οι αγώνες για το Πρωτάθλημα Γυναικών θα γίνονται Κυριακή και Δευτέρα.

ΝΕΑΝΙΔΩΝ 1η ΦΑΣΗ
Τα σωματεία που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα είναι: 1. ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ, 2. Ο.Α.ΧΑΝΙΩΝ, 3. ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, 4. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΑΕ, 5. ΟΦ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, 6. ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, θα συγκροτήσουν ένα όμιλο και θα συναντηθούν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες, σύμφωνα με την κλήρωση και το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί.

Πρωταθλήτρια ομάδα ανακηρύσσετε η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στη βαθμολογία.

Οι αγώνες για το Πρωτάθλημα Νεανίδων θα γίνονται Σάββατο.

Η έναρξη των αγώνων θα γίνει το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016.

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ -1η ΦΑΣΗ
Τα σωματεία που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα είναι: 1. ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ, 2. Ο.Α.ΧΑΝΙΩΝ, 3. ΑΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 4. ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, 5. ΟΦΗ, 6. ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, θα συναντηθούν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες, σύμφωνα με την κλήρωση και το πρόγραμμα που θα καταρτιστεί.

Συμμετοχή έχει δηλώσει και ο Ανδρογέας .
2η ΦΑΣΗ
Οι τέσσερεις (4) πρώτες ομάδες προκρίνονται στη φάση αυτή και θα συναντηθούν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες, σύμφωνα με την κλήρωση και το πρόγραμμα που θα καταρτιστεί.

Πρωταθλήτρια ομάδα ανακηρύσσετε η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στη βαθμολογία.

Οι αγώνες για το Πρωτάθλημα Κορασίδων θα γίνονται Κυριακή με ημερομηνία έναρξης την Κυριακή 16 Οκτώβριου 2016.

Οι κληρώσεις των αγώνων θα γίνουν στις 22 Αυγούστου 2016, ημέρα Δεύτερα, στα γραφεία της Ε.ΚΑ.ΣΚ. (Οδός Σπύρου Μουστακλή, Κλειστό Γυμναστήριο Λίντο) και ώρα 17.00 παρουσία εκπροσώπων των σωματείων.


Η ειδική προκήρυξη του πρωταθλήματος των Γυναικών-Νεανίδων-Κορασίδων:




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.