Θλίψη από Ηράκλειο-ΓΕΗ,ΣΕΠΚ, Εργοτέλη, για τον Βαγγέλη Χειλαδάκη.


Θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου του Ευάγγελου Χειλαδάκη που επί σειρά ετών διετέλεσε  παίκτης και προπονητής της ομάδας του Ηράκλειο, της ΓΕΗ και του Εργοτέλη. Πηγή εικόνας:" Mike Daskalakis".

Ο Μιχάλης Δασκαλάκης, αμέσως μετά την απώλεια ενός "καλού φίλου" όπως αναφέρει, έγραψε στην προσωπική του  σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:


"Πριν από λίγο 'αποχαιρετίσαμε' όλοι ένα καλό φίλο! Ο Βαγγέλης Χειλαδάκης βιάστηκε να φύγει...Ποτέ δε μπόρεσε να ξεπεράσει την απώλεια της γυναίκας του Ρένας, που τόσο λάτρευε...και πήγε να την συναντήσει. 

Ήταν ένας αγαπητός φίλος,συμπαίκτης στο μπάσκετ και συνάδελφος προπονητής. 

Ξεκίνησε αθλητής στο 'ΗΡΑΚΛΕΙΟ' στις αρχές της δεκαετίας του 70, μετά σμίξαμε συμπαίκτες στη ΓΕΗ το 76/78, και το 79/80 στο νέο ξεκίνημα της, έγινε ο 1ος της προπονητής με το 1ο κύπελλο Έφηβων(80), που πανηγυρίσαμε μαζί όπως φαίνεται στην φωτογραφία με την γυναίκα του Ρένα.

"Καλό σου ταξίδι" αγαπημένε Βαγγέλη,έδωσες πολλά αλλά βιάστηκες να μας αφήσεις...

Θα σε θυμόμαστε πάντα με το αθώο σου χαμόγελο!"


Βαγγέλης Χειλαδάκης με Εργοτέλη:

Με προπονητή τον Βαγγέλη Χειλαδάκη , το 1984-85 ο Εργοτέλης κατέκτησε το πρωτάθλημα Κρήτης  

Τον τίτλο στην Κρήτη πήρε κερδίζοντας 64-44 τον Κύδωνα σε μπαράζ, έχοντας ως παίκτες τους :
Κοτρωνάκη,Γκερούση, Χρυσό, Δ. Μαρκάκη,Βοργιά, Γ.Μακράκη, Σταυρακάκη,Τζανάκη, Βλαστό,Χριστοδούλου κ.α.

Στα μπαράζ ανόδου έχασε με 59-58 από τη Ρόδο και 95-61 από τη Λέσβο και δεν ανέβηκε στη Β’Εθνικη.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις:

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ

Το Δ.Σ και η Επιτροπή Μπάσκετ του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήριά για την απώλεια του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ , που επί σειρά ετών διετέλεσε παίκτης και προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ομίλου.

Καλή δύναμη στην οικογένεια του.

ΤΟ Δ.Σ.

ΤΟΥ «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όλη η οικογένεια του “Γ.Σ.ΕΡΓΟΤΕΛΗ” εκφράζει τα θερμά της  συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ, παλαιού προπονητή μπάσκετ του συλλόγου.


Με εκτίμηση,

Επιτροπή Μπάσκετ Γ.Σ. Εργοτέλη

ΣΕΠΚ Κρήτης:

"Το τοπικό γραφείο ΣΕΠΚ Κρήτης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ , ενός  παλιού και αγαπητού  συνάδελφου προπονητή.
Καλό ταξίδι Βαγγέλη".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.