ΠΣΑΚ| Αποχαιρέτησε Δημήτρη - υπερηφάνεια στους τελικούς".


Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, με την σειρά του αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Διαμαντίδη μετά την απόφασή του να σταματήσει το μπάσκετ ενώ με ανακοίνωση που εξέδωσε εκφράζει την ικανοποίησή του, για την άρτια διεξαγωγή των τελικών του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ για τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, αισθάνεται τυχερός, που ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών στην Ευρώπη, ήταν μέλος του, τα τελευταία 17 χρόνια.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης όμως, δεν ήταν απλά ένας παίκτης. Πρόκειται για έναν συγκλονιστικό άνθρωπο, ένα παιδί – ‘’διαμάντι’’.

Είναι πολύ εύκολο να πούμε ότι το ελληνικό μπάσκετ ‘’γεννάει’’ συνεχώς ταλέντα και το… γνωστό ‘’ουδείς αναντικατάστατος’’ αλλά στην περίπτωση του Δημήτρη δεν ισχύει. Το κενό που αφήνει, είναι αναμφισβήτητα τεράστιο. Το ελληνικό μπάσκετ, θα γίνει πιο ‘’φτωχό’’ με την απουσία του, αλλά με την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια κέρδισε πάρα πολλά. Και το μεγαλύτερο κέρδος, δεν είναι οι τίτλοι, αλλά τα χιλιάδες παιδιά που μπήκαν στο χώρο του μπάσκετ, χάρη στον Δημήτρη.

Δημήτρη σε ευχαριστούμε για όλα…

Υπερηφάνεια στον ΠΣΑΚ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, εκφράζει την ικανοποίησή του, για την άρτια διεξαγωγή των τελικών του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας.

Οι Έλληνες καλαθοσφαιριστές έδειξαν για μία ακόμη φορά το ήθος τους και είμαστε υπερήφανοι για’ αυτό. Επίσης, είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρακολουθήσαμε μία απίστευτη σειρά αγώνων. Όλα τα ματς ήταν πραγματικά συγκλονιστικά και παρουσίαζαν τεράστιο ενδιαφέρον, προσέφεραν αμέτρητες συγκινήσεις.

Αυτό είναι το μπάσκετ και πρέπει να το προστατεύσουμε ΟΛΟΙ! Ζητάμε από όλους τους φορείς, να προσπαθήσουμε, για να το κάνουμε ακόμη καλύτερο.

Το ελληνικό μπάσκετ έχει φέρει αμέτρητες επιτυχίες στη χώρα μας. Αξίζει να παραμείνει ψηλά αλλά με πράξεις και όχι με λόγια…

 

Ενδιαφέρουν

Από το Blogger.