Τι απαντά ο Ιωνικός στον Εργοτέλη.


Δεν άφησε αναπάντητα όσα έχουν γραφτεί για το ματς με τον Εργοτέλη ο Ιωνικός, ο οποίος στην ανακοίνωση που εξέδωσε σε σχέση με το αίτημα του για αναβολή του προγραμματισμένου για 8/5 αγώνα, τονίζει σύμφωνα με την δική του πλευρά.

“Ουδέποτε ο Εργοτέλης δεν έλαβε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει με την ομάδα μας για το θέμα της αναβολής.

Αντιθέτως, λόγω φημών που κυκλοφόρησαν, ο κόουτς μας Νίκος Οικονόμου επικοινώνησε με δική του πρωτοβουλία με την ομοσπονδία και εν συνεχεία με τον Πρόεδρο του Εργοτέλη Βαγγέλη Γιαννουλάκη για να διευκρινιστούν οι εκατέρωθεν προθέσεις.

Μολονότ⎹ ο Ιωνικός δεν έχει αντίρρηση για την αναβολή του αγώνα, κατέστη σαφές ότι λόγω έκδοσης των αεροπορικών εισιτηρίων της ομάδας του Ιωνικού που δεν μπορούν να ακυρωθούν, θα πρέπει να υπάρξει οικονομική αποζημίωση για την εκ νέου έκδοση εισιτηρίων.

Η ομάδα μας προσεφέρθη να αποδεχθεί την αναβολή του αγώνα με μοναδικό αίτημα την πληρωμή του κόστους αυτού που δεν είναι δίκαιο να μας επιβαρύνει δύο φορές. 

Οι όποιες επιθετικές ανακοινώσεις του Εργοτέλη δεν έχουν συνεπώς καμία θέση στις παραδοσιακά καλές σχέσεις των δύο ομάδων, εκκρεμούσης μάλιστα της συμβιβαστικής μας πρότασης αυτής, την οποία περιμένουμε ακόμα να αποδεχθεί ο Εργοτέλης“.




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.