"Κόβουν στα δυο" ΕΟΚ και Ιωνικός Νικαίας, τον Εργοτέλη (αντρικό-εφηβικό), που στηρίζουν οι φίλοι του!.


Ο Εργοτέλης δίνει την προσεχή Κυριακή (08/05) ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής χρονιάς με τον Ιωνικό Νίκαιας, όσον αφορά την παραμονή του, ζητώντας αναβολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς συμπίπτει με την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων, ωστόσο ΕΟΚ και Ιωνικός δεν το δέχτηκαν, με αποτέλεσμα ο Εργοτέλης, να ..κοπεί στα δυο.

Συγκεκριμένα οι "κιτρινόμαυροι"  εδώ και τρεις εβδομάδες είχαν στείλει αίτημα στην ΕΟΚ (ενώ παράλληλα είχε ενημερωθεί και η ομάδα της Νίκαιας),  με το οποίο ζητούσε να μην συμπέσει ο αγώνας της ανδρικής ομάδας με τον Ιωνικό Νικαίας, με την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων. 

Κι αυτό γιατί στην ανδρική ομάδα του Εργοτέλη πλαισιώνουν έφηβοι αθλητές, όπως οι Χασάπης, Μαχαιριανάκης, Μαρκογιαννάκης, Νησιωτάκης, Καβαλαράκης, ενώ στον πάγκο είναι ο ίδιος προπονητής, ο Γιώργος Μακράκης.

Η ΕΟΚ αρχικά έκανε αποδεκτό το αίτημα του Εργοτέλη, να αλλάξει η ημερομηνία του αγώνα με τον Ιωνικό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή, την ημέρα που τελειώνει το Πανελλήνιο Εφήβων και να γινόταν Τετάρτη 11/05.

Ωστόσο  στη συνέχεια και κατόπιν της άρνησης του Ιωνικού Νικαίας και τις ενστάσεις άλλων ομάδων της κατηγορίας, το αίτημα της κρητικής ομάδας απορρίφθηκε, από την Ομοσπονδία για τον λόγο ότι η Γενική Προκήρυξη της ΕΟΚ, αναφέρει ότι "τις δυο τελευταίες αγωνιστικές, για λόγους fair play", δεν πραγματοποιείται καμία αλλαγή.

Ώμος η ΕΟΚ χθες μόλις (04/05), έκανε αποδεκτό αντίστοιχο αίτημα του Πιερικού επίσης για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, στο 2ο όμιλο, ο οποίος δεν θα μπορούσε να έχει εφήβους παίκτες για την αναμέτρηση με το Αγρίνιο, την οποία μετέθεσε για την ερχόμενη Δευτέρα…

Το άρθρο 51 πάντως είναι σαφές. “Η ΕΟΚ έχει δικαίωμα σε εξαιρετικές περιπτώσεις και για απόλυτα δικαιολογημένους λόγους, να αναβάλει ή μεταθέσει αγώνες”.

Από την άλλη ο Ιωνικός δεν ήθελε αλλαγή, μια ομάδα που πέρυσι είχε δανεικό στις τάξεις της τον Χρ. Σκάνδαλο του Εργοτέλη, που τον είχε ευχαριστήσει για την κίνηση αυτή, ενώ την Κυριακή που θα διεξαχθεί ο αγώνας έχουμε απεργία της ΠΝΟ, που σημαίνει οτι η ομάδα της Νίκαιας, θα φύγει από το Ηράκλειο, ξημερώματα Τετάρτης , δηλαδή θα ταλαιπωρηθεί.

Το αποτέλεσμα αυτό θα αναγκάσει τον Εργοτέλη να φέρει τον προπονητή Σάββατο βράδυ, χωρίς ουσιαστική προετοιμασία στην ανδρική ομάδα, που αποδυναμώνεται αισθητά, από τους Έφηβους παίκτες που αγωνίζονται και στον  στον πάγκο στην Καστοριά, θα καθίσει ο συνεργάτης του Γ. Μακράκη, Αντώνης Πινακουλάκης.

Η αντρική ομάδα θα στελεχωθεί από εννέα παίκτες, ενώ ο Γιώργος Μακράκης, θα πάρει και ένα αθλητή του παιδικού, να στελεχωθεί η ομάδα από δέκα παίκτες, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα.


"Όλοι οι Εργοτελίτες κι οι Εργοτελίτισσες την Κυριακή στο Λίντο"!

Μετά από αυτή την εξέλιξη  όλη η οικογένεια του Εργοτέλη, με κοινή τους ανακοίνωση, απευθύνουν κάλεσμα συστράτευσης και συμπαράστασης στην ομάδα μπάσκετ και το κρίσιμο παιχνίδι που έχει.

"Οι διοικήσεις του Γ.Σ. Εργοτέλης, των Νέων Εργοτέλη και των Καναριών στηρίζουν την ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας και καλούν τους Εργοτελίτες και τις Εργοτελίτισσες, αλλά και γενικότερα το φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου, την Κυριακή 8 Μαΐου στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λίντο.

Στον «τελικό παραμονής» με αντίπαλο τον Ιωνικό Νικαίας, ο μπασκετικός Εργοτέλης θα αγωνιστεί για τελευταία φορά εντός έδρας τη φετινή σεζόν και μας χρειάζεται όλους δίπλα του!

Με τη δυναμική παρουσία και το χειροκρότημα μας θα δώσουμε για ακόμη μία φορά τον παλμό και το ρυθμό της νίκης!

Όλοι μαζί, μια φωνή, μια γροθιά, μια αγκαλιά, θα τα καταφέρουμε!

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ!".




Μια προσφορά:

feriastravel
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.