Πανελλήνιο Εφήβων | Στην καλύτερη 5αδα ο Μαχαιριανάκης.


Ο Ευάγγελος Μαχαιριανάκης του Εργοτέλη ψηφίστηκε αναδείχτηκε στην καλύτερη πεντάδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, που ολοκληρώθηκε σήμερα στην Καστοριά.Οι Κρητικοί (Καλαϊτζάκης, Πλακογιαννάκης), του τουρνουά και ο mvp.

-Ο Μιχάλης Λούντζης αναδείχθηκε MVPτης τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού ήταν αυτός που επέλεξαν οι προπονητές των έξι ομάδων ως πολυτιμότερο του τουρνουά.

-Δίπλα του στην καλύτερη πεντάδα οι προπονητές ψήφισαν τον Κώστα Παπαδάκη (Παναθηναϊκός), τον Χρήστο Ιορδάνου (Παναθηναϊκός), τον Βαγγέλη Μαχαιριανάκη (Εργοτέλης) και τον Δημήτρη Κουρέπη (Ίκαρος Καλλιθέας).

-Ο σέντερ του Ικάρου Καλλιθέας αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ με 111 πόντους.


-Πρωταθλητής με τον  Παναθηναϊκό, αναδείχθηκε ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, ενώ το τρίτο μετάλλιο και τα..μόρια στις Πανελλήνιες κέρδισε και ο Γεραπετρίτης αθλητής του ΠΑΟΚ, Μάνος Πλακογιαννάκης.


-Μέσα σε πανηγυρισμούς και με πολλά χαμόγελα ο Παναθηναϊκός σήκωσε την... κούπα στην Καστοριά, σφραγίζοντας και τυπικά τον τίτλο του Πρωταθλητή Εφήβων. Οι «πράσινοι» παρέλαβαν το τρόπαιο από τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη.

-Τις απονομές στις ομάδες και στους παίκτες που διακρίθηκαν έκαναν οι
: Ανέστης Αγγελής (Δήμαρχος Καστοριάς), ο Θεοφύλακτος Ζυμπίδης (Περιφέρεια Καστοριάς), ο Σωτήρης Κουλοσούσας (ειδικός γραμματές της ΕΟΚ), ο Σάββας Λόρτος (μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ), ο Λάζαρος Σαββίδης (Πρόεδρος ΕΚΑΣΔΥΜ), ο πρόεδρος του ΑΣ Καστοριάς Ναούμ Δίτσιος, ο Βασίλης Μπούτσης (Α’ αντιπρόεδρος ΕΚΑΣΔΥΜ), ο Σάκης Καλαφατίδης (ταμίας ΕΚΑΣΔΥΜ), ο Γιάννης Τσουμής (Αντιπρόεδρος ΕΚΑΣΘ).




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.