Επιστροφή στον θρόνο της η Ακαδημία Ρεθύμνου.


Η Ακαδημία Ρεθύμνου, επικράτησε στις Μοίρες της Μεσσαράς με 38-48 , στον 4ο αγώνα της σειράς κάνοντας το 3-1 και κατέκτησε για 2η φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα Κρήτης, και  την επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες .

Η ομάδα του Βαγγέλη Θεοδωρουλάκη, σε ένα κλειστό ματς, με κυρίαρχο στοιχείο την τακτική, στο αμυντικό κομμάτι, μετά το αμφίρροπο πρώτο δεκάλεπτο (12-10), έβαλε "μπετόν" στο καλάθι της  καθώς οι γηπεδούχοι σημείωσαν μόνο δυο πόντους στην δεύτερη και με επί μέρους σκορ 2-12 κατάφεραν να χτίσουν μια διαφορά οκτώ (14-22) πόντων στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η Ακαδημία διαχειρίστηκε το προβάδισμα και   "σπάζοντας" για πρώτη φορά την έδρα των Μοιρών  έδωσε τον τίτλο του πρωταθλήματος Ανδρών ΕΚΑΣΚ και την εκπροσώπηση του χρόνου της ομάδας του Ρεθύμνου στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Από την άλλη οι Μεσαρίτες παρά την ήττα, παραμένουν περήφανοι, για μια ακόμη φορά ήταν στον μεγάλο τελικό Ανδρών ΕΚΑΣΚ, ενώ όπως αναφέρουν στην σελίδα τους(ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ BASKETBALL) εύχονται στην Ακαδημία , καλή συνέχεια.

Χατζηκωσταντίνου και Σταράκης, κορυφαίοι για την Ακαδημία, ο Δαγαλάκης για την Μεσαρα.

Μεσαρά - Ακαδημία Ρεθύμνου  38-48
Δεκάλεπτα: 12-10,14-22 (ημίχ.), 26-34-, 38-48


ΓΑΣ Μεσαρά (Δ. Νασούφης): Παπαδάκης 7(1), Κολουντζάκης , Δ. Δαριβιανάκης, Παντέρης 5, Δαγαλάκης 14(4), Μακράκης, Αναστασάκης 5, Ε. Δαριβιανάκης , Τζωρτζακάκης , Στεφανουδάκης 6(2).
Ακαδημία Ρεθ.(Β. Θεοδωρουλάκης): Μπελεφάντης 2, Παπαδογιαννάκης 9(1), Τελλίδης , Σκεμπής 3, Χρυσουλάκης 7, Σταράκης 12(2), Λαγουδάκης , Χατζηκωνσταντίνου 15(1), Παριανός , Σιώμος, Θεριάκης, Δουλγεράκης.


 

Ενδιαφέρουν

Από το Blogger.