Πανελλήνιο Νεανίδων | Νίκη στην παράταση ο Ηρόδοτος (video).


Στο 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων, που διεξάγεται στο "Γ. Γεννηματάς" της Βούλας, ο Ηρόδοτος σημείωσε την πρώτη του νίκη στο τουρνουά, επικρατώντας , με 45-46, στην παράταση  του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας. 

Η ομάδα του Σπ.Καρλάφτη, πήρε προβάδισμα στην αρχή σ ένα "κλειστό" ματς, αλλά στην συνέχεια τα λάθη έφεραν την ομάδα της Πτολεμαΐδας, να ισορροπήσει το ματς στην κανονική διάρκεια (40-40)  και να διεκδικήσει την νίκη στην παράταση.

Εκεί οι Κρητικές φάνηκαν πιο τυχερές που έχαναν με 45-43 , ένα λεπτό πριν την λήξη. 
Η Λογοθέτη με 1/2 βολές 8" πριν την λήξη μείωσε σε 45-44.

Η Γιαλαμά έκανε το 5ο φάουλ και οδήγησε την Κοτζαϊτση, σε βολές, που έχασε και τις δυο  και στο αμφισβητούμενο ριμπάουντ το "βελάκι" έδειξε Ηρόδοτο.

Στον υπόλοιπο χρόνο η Μαυράκη, πήρε μόνη της την μπάλα διέσχισε όλο το γήπεδο και με καλάθι  σε νεκρό χρόνο έκανε  το 45-46, για τον Ηρόδοτο, που πανηγύρισε την πρώτη του νίκη.

Απόλλων Πτολεμαΐδας – ΑΟΝΑ Ηρόδοτος 45-46 (παρ.)
Διαιτητές: Τσαρούχα, Γιακείμη
Δεκάλεπτα: 5-11, 20-23, 32-34, 40-40 (κ.α.), 45-46


ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Παπαδημητρίου): Δανιηλίδου, Κοτζαϊτση 12(2), Αντωνίου, Τρυφωνίδου 13(3), Βυρλίου, Κουρτίδου 6, Σιδέρη 2, Χαϊντάρι 2, Γρηγοριάδου, Περπέρογλου, Καρακούλα 10, Αθανασιάδου. 
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Καρλάφτης): Μαλλιαράκη, Μαυράκη Α. 2, Μαυράκη Π. 1, Γιαλαμά 15, Σαμπροβαλάκη, Βασίλογλου, Χριστοφοράκη 3, Νίχλου 6(2), Γαλανάκη 12(2), Λογοθέτη 7.



Απόλλων Πτολεμαΐδας – ΑΟΝΑ Ηρόδοτος απο το webtv του sportshero.gr.


Αποτελέσματα και βαθμολογίες των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ στο GameCenter.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.