Ρέθυμνο Cretan Kings | Ξεκαθαρίζει του Σκουρτόπουλου.


Άμεσες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στις υποθέσεις που απασχολούν το Ρέθυμνο Cretan Kings, με το «φλέγον» θέμα του προπονητή να βρίσκεται πρώτο στην λίστα επίλυσης, ενώ ενδέχεται να κλείσει τις προσεχείς μέρες ίσως και ώρες, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο Νίκος Τζανιδάκης. 


Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της Ρεθυμνιώτικης ΚΑΕ, Κωστή Ζομπανάκη και στον Πρόεδρο Ηρακλή Μανουκαράκη στην Αθήνα, ώστε να ξεκαθαρίσουν το τοπίο της θέσης στην άκρη του πάγκου. 

Όπως είχαμε αναφέρει υπήρξαν συζητήσεις για την ανανέωση του κόουτς Θανάση Σκουρτόπουλου αλλά και επαφές με άλλους προπονητές, σε περίπτωση που δεν τελεσφορήσει του επί δύο χρόνια τεχνικού του Ρεθύμνου, με επικρατέστερο τον Κώστα Φλεβαράκη. 

Από κει και έπειτα δεν υπάρχει κάτι πιο ξεκάθαρο, αναμένοντας σύντομα την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Επίσης, ήταν γνωστή η πρόθεση της Διοίκησης να κρατήσει ορισμένους από τους Έλληνες παίκτες που αγωνίστηκαν στην φετινή ομάδα, κάνοντας την πράξη.

Έχει καταθέσει προτάσεις για ανανέωση της συνεργασίας στον αρχηγό Σταύρο Σχίζα και στον Χάρη Γιαννόπουλο. Ο μεν πρώτος ήρθε πριν δύο χρόνια στο Ρέθυμνο, με την εξέλιξη του να είναι ραγδαία, ενώ ο δεύτερος εμπνέει εμπιστοσύνη, έχοντας σπουδαία ποιότητα στο παιχνίδι του. 

Όσον αφορά στους υπόλοιπους παίκτες δεν υπάρχει κάτι στο προσκήνιο, με την επιθυμία των Ρεθυμνιωτών να είναι να κλείσει πρώτα ο προπονητής, ώστε να συνεχιστεί αναλόγως και ο σχεδιασμός.

Πηγη : "goodnet.gr" ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.