6ο Village Camp | Μεγάλη συμμετοχή στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Φορτέτσας.(Video-photos).


Με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών και γονιών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Μαΐου  στο δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Φορτέτσας το  6ο Village Camp, προγράμματος «Αθλητισμός για Όλους» . 

Το Camp διοργανώθηκε από την Αντιδημαρχία Αθλητισμού, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ και την ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ με την υποστήριξη της ΔΗΚΕΗ.

Βασικός στόχος των  Village Camp είναι η συμμετοχή  γονέων και παιδιών σε πολιτιστικού - αθλητικού - επιμορφωτικού χαρακτήρα δραστηριότητες και η ψυχαγωγία τους, με την καθοδήγηση  εξειδικευμένων  καθηγητών Φυσικής Αγωγής του προγράμματος «Αθλητισμός για Όλους». 

Σε όλη την διάρκεια του 6ου Village Camp, τα παιδιά και οι γονείς  συμμετείχαν βιωματικά σε διαγωνιστικά παιχνίδια, ενώ  παράλληλα με τις αθλητικές δράσεις, είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν από εκπροσώπους του Λιμενικού Σώματος για την ασφάλεια στην θάλασσα, για την διατροφή και υγεία από εκπροσώπους του συλλόγου Διατροφολόγων Ηρακλείου, για θέματα πρώτων βοηθειών από τους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου για την πυροπροστασία.   

Η Αντιδημαρχία Ηρακλείου, ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν την εκδήλωση και προχωράει ήδη στην διοργάνωση του 7ου  Village Camp,  στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου «ΗΡΟΔΟΤΟΥ», της Ν. Αλικαρνασσού.

Βίντεο και φώτο απο την αντιδημαρχία Ηρακλείου:









Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.