Ευχαριστήριο του Γιούχτα για την 3η γιορτή Μίνι μπάσκετ.Τα στατιστικά.


Ο Αθλητικός Όμιλος Αρχανών «Ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ», με την λήξη της 3ης γιορτής Μίνι μπάσκετ, εξέδωσε ανακοίνωση και ευχαριστεί τις ομάδες, την ΕΚΑΣΚ, τους τους συνδέσμους διαιτητών & κριτών τον Δήμο τους εθελοντές και τους χορηγούς.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με τη λήξη της 3ης γιορτής Μίνι μπάσκετ που οργανώθηκε από τον Αθλητικό Όμιλο Αρχανών «Ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ», θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις ομάδες, τους 74 μικρούς αθλητές και τους προπονητές των ομάδων ΠΕΔΙΑΔΑ, ΑΣΚΗΣΗ, ΜΕΣΣΑΡΑ, ΝΕΑΠΟΛΗ & ΓΙΟΥΧΤΑ για την συμμετοχή τους.

Επίσης ευχαριστούμε την ΕΚΑΣΚ, τους συνδέσμους διαιτητών & κριτών για την άψογη συνεργασία και τον ΟΚΑΠ του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων για την παραχώρηση του κλειστού Γυμναστηρίου.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά την Εθελοντική Ομάδα Εθελοντική Ομάδα Προτέκτα Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων "ΦΙΛΙΟΣ ΖΕΥΣ" για την υγειονομική κάλυψη του τουρνουά, τους ιατρούς κ. Καζαντζάκη Ανδρέα & Χαϊνάκη Ρένα για την ιατρική κάλυψη, τον Μιχάλη Ψαραδάκη για την λειτουργία του κυλικείου και τους χορηγούς :
- Τουριστικό Πρακτορείο FERIAS TRAVEL
- Τυπογραφείο ΑΦΟΙ ΜΙΧΑΚΗ
- Νεφρολογικό κέντρο MESOGEIOS ΚΡΗΤΗΣ

Ευχαριστούμε και όλο τον κόσμο που στήριξε τις προσπάθειες των μικρών αθλητών και ευχόμαστε να ανταμώσουμε και του χρόνου.

Επίσης η ομάδα των Αρχανών, ανακοίνωσε τα στατιστικά της διοργάνωσης:


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.