Live streaming| Πανιώνιος ΓΣΣΣ- Ηράκλειο ΟΑΑ (96-67)Update..


Παρακολουθείστε σε Live streaming, από το κανάλι του Πανιωνίου, τον αγώνα ντέρμπι κορυφής, για την 27η αγωνιστική της Β’ Εθνικής, Πανιωνίου - Ηράκλειο (κεκλεισμένων των θυρών),σ’ ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για τη μάχη της ανόδου στην Α2. Κριτική του αγώνα.
Λύγισε στην Ν.Σμύρνη το Ηράκλειο.

Η ομάδα του Β.Ράλλη, προσπάθησε να αντεπεξέλθει απέναντι στις αντιξοότητες του παιχνιδιού (τραυματισμός Κουπίδη, αντεγκλήσεις και υπεράριθμοι θεατές στο κλειστό της οδού Αρτάκης), αλλά μόνο για το πρώτο ενάμισι λεπτό δικαιολόγησε την παρουσία του καθώς προηγήθηκε με 0-5 χάρη σε τρίποντο του Λιανού, αλλά στην συνέχεια κατέρρευσε και  βρέθηκε πίσω με 15-5 χάρη σε ένα σερί 15-0 των γηπεδούχων, με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 33-20 .

Η αστοχία στο περιφερειακό σουτ και η αδυναμία στο ένας προς ένα , ανέβασε την διαφορά στο δεύτερο δεκάλεπτο, και το +24 (54-30) στο 19' με το ημίχρονο να κλείνει με 54-35.

Στην επανάληψη η ομάδα του Βασίλη Ράλλη, προσπάθησε να μαζέψει την διαφορά, ανέπτυξε την αμυντική της δυνατότητα, αλλά στην επίθεση δεν είχε λύσεις και παρά τον περιορισμό των πόντων του Πανιωνίου  (σημείωσε 12 πόντους στην τρίτη περίοδο), δεν κατάφερε να επιστρέψει.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο μάλιστα, ο Β.Ράλλης, αγωνιζόταν με τέσσερις μικρούς (Κυρίτση, Φραγκιαδάκη (η Κίτσο), Μαραγκάκη, Σπυριδάκη, Πρωτογεράκη), μαζί με τον Μ.Παπαδάκη.

-Στο 6:00 έγινε  από τη δεκάλεπτη διακοπή σε εκείνο το σημείο, μετά την εντολή του κομισάριου να αποχωρήσουν από το γήπεδο οι υπεράριθμοι θεατές του Πανιωνίου.

Όπως μαρτυρούν οι άνθρωποι του Ηρακλείου, οι οπαδοί του Πανιωνίου πετούσαν νερό, καφέδες και ό,τι έβρισκαν προς του 20 φιλάθλους που δικαιούνταν να έχουν οι φιλοξενούμενοι μια και το παιχνίδι ήταν κεκλεισμένων των θυρών.

Κάποια στιγμή μάλιστα ο κομισάριος ζήτησε να βγουν όλοι οι φίλαθλοι έξω προκειμένου να γίνει καταμέτρηση. Στο προαύλιο του γηπέδου οι φίλοι του Πανιωνίου επιτέθηκαν σε αυτούς του Ηρακλείου με αποτέλεσμα να υπάρξουν λιποθυμίες. Παράλληλα οι "κυανόλευκοι" διαμαρτύρονται για τη συμπεριφορά του Μίχαλου που ήταν προκλητική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

-Η νίκη του Πανιωνίου ήταν διπλή, αφού κάλυψε παράλληλα με άνεση και τη διαφορά των τεσσάρων πόντων (85-81),με την οποία ηττήθηκε στον πρώτο γύρο.

Πανιώνιος - Ηράκλειο 
Δεκάλεπτα: 30-18, 54-35 (ημίχ.), 66-44, 96-67

Πανιώνιος: Γαρμπής, Παπαρέγκας 12 (3), Τσουράκης 2, Κόκκαλης 21 (1), Ζώρζος, Μανσαράι 2, Μίχαλος 17 (3), Φιλιππάκος 20 (1), Μουρίκης 1, Τσιάκος 15, Αναγνωστάκης 5, Κάπρης.
Ηράκλειο: Αγαπιάδης 17 (5), Παπαδάκης 16 (1), Αυγενικος 1, Σπυριδάκης, Καραδολάμης 4, Κίτσος, Λιανός 10 (1), Κυρίτσης, Πάλλης 16, Πρωτογεράκης, Φραγκιαδάκης 3 (1), Μαραγκάκης.
Πηγή: "Panionios BC"




Τα θέματα του Ηρακλείου  είναι μια προσφορά

ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ
ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΔΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ








Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.