Στην κορυφή της ΕΚΑΣK οι Έφηβοι του Εργοτέλη.


Μεγάλη επιτυχία για τους Εφήβους του Εργοτέλη, που επικράτησε με 75-61 του Ηρακλείου για την 6η αγωνιστική της τελικής φάσης και επανήλθαν στην κορυφή του...Ψηλορείτη, μετά από δυο χρόνια.

Η πίεση που έβαλε πάνω στους "κιτρινόμαυρους", το Ηράκλειο, δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αρχή στους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν σωστά τη μπάλα. 

Η ομάδα του Γ.Μακράκη,  βρήκε ρυθμό στην δεύτερη περίοδο, μέσα από την αποτελεσματική της άμυνα και με πρωτοστάτες τους Καβαλαράκη, Μαχαιτιανάκη,  άρχισε να “χτίζει” διαφορά, η οποία διατηρήθηκε ως το τέλος.


Ο Εργοτέλης θα εκπροσωπήσει το νησί μας ,  στα προκριματικά του Πανελλήνιου Εφήβων στην Αθήνα που θα πραγματοποιηθούν από τις 24 Απριλίου κι εφόσον προκριθεί θα συμμετέχει στην τελική φάση του πρωταθλήματος , που θα γίνει στην Καστοριά τον Μάιο, με την συμμετοχή, των 6 καλύτερων ομάδων της χώρας.


-Σύντομα φωτορεπορτάζ-δηλώσεις-βίντεο.

Εργοτέλης - Ηράκλειο1 75-61
Δεκάλεπτα:19-23, 36-30 (ημιχ.), 58-47, 75-61

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μακράκης Γ.): Μαρής  3, Βασιλείου, Μαχαιριανάκης 29, Νησωτάκης 7, Κόκκας, Σκανδαλάκης 1, Χασάπης 7, Μανιαδής Αγγ. 3, Βαρβεράκης, Καβαλαράκης 9, Μανουσάκης, Μαρκογιαννάκης 6.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1 (Σηφομιχελάκης Μάνος) :Παπαμαστοράκης  9, Γουμενάκης  3, Κυπριωτακης  , Καθαράκης, Πετράκης  15(5),Σηφάκης  ,Καλομοίρης  8, Κιτσος 14(1),   Βατσινάς,  Μαρνελάκης 2,  Μανιαδης Μ. 10,Γεωργοπουλος Μ  .




Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:










Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.