Την Κυριακή ο “τελικός” του Κύδωνα.


Όλη τη σεζόν θα παίξει σε 40 λεπτά την Κυριακή 17 Απριλίου, ο Κύδωνας υποδεχόμενος την Αγ. Παρασκευή των Κρητικών αδερφών Σκάνδαλοι και Α.Γρύλλη,σε παιχνίδι για την 25η -και προτελευταία αγωνιστική- του Β' ομίλου της Γ'εθνικής μπάσκετ ανδρών.

Χωρίς αμφιβολία η χανιώτικη ομάδα θα έχει εξαιρετικά δύσκολη αποστολή “κόντρα” στην 3η της βαθμολογίας αθηναϊκή, όμως υπάρχει η αισιοδοξία ότι με τη συμπαράσταση και των φiλάθλων, είναι εφικτός ο στόχος, δηλαδή η νίκη,που θα τη διατηρήσει στη 10η θέση και θα της επιτρέψει να “αγκαλιάσει” την παραμονή στην κατηγορία.

Ο αγώνας στο κλ. Κλαδισού θ’ αρχίσει στις 17:00, ενώ διαιτητές ορίστηκαν οι Μπούσιας και Τσιμπούρης.

Ήδη στην πόλη και όχι μόνον, υπάρχει κινητοποίηση, έτσι ώστε στις κερκίδες να βρεθούν όσο περισσότεροι φίλαθλοι είναι δυνατόν και ν' αποτελέσουν τον 6ο παίκτη της ομάδας. 

Η επιτροπή μπάσκετ του Κύδωνα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, στην οποία χαρακτηρίζει το Κυριακάτικο παιχνίδι ως τον “αγώνα της χρονιάς”,αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι "...μόνο νίκη ζητάει ο Κύδωνας στην αναμέτρηση με την Αγία Παρασκευή που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 17:00 στο κλειστό Κλαδισού ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. 
Στήριξε την ομάδα της πόλης, Στήριξε το μπάσκετ της πόλης". Ακόμη, με πριν 3 μέρες, ανακοίνωσή της κάνει γνωστό ότι «...στο πλευρό του συλλόγου για το καθοριστικό παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή θα είναι και ο σύνδεσμος φιλάθλων του Α.Ο.Χανιά “Blue Boys”.
Να ευχαριστήσουμε προκαταβολικά τους Blue Boys και να προσκαλέσουμε όλους τους φιλάθλους της
πόλης μας να στηρίξουν την ομάδα σε αυτό το πολύ σπουδαίο ματς".

Προπόνηση Παρασκευής (15/4)

Πολύ δυνατοί ρυθμοί επικράτησαν στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (15/4), προτελευταίας για το μεγάλο ματς της Κυριακής (17/4) με αντίπαλο την Αγία Παρασκευή. Οι παίκτες του Κώστα Σδράκα δείχνουν μεγάλη διάθεση και εμφανίζονται αποφασισμένοι για το κυριακάτικο παιχνίδι. Η προπόνηση, όπως και εκείνη της Πέμπτης, περιελάμβανε πολύ τακτική.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Πέτρος Τσαμπάς, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Συντηρητικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο ακολούθησε ο Μάρκος Κοντογιάννης, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Το Σάββατο (16/4) στις 15:00 θα γίνει η τελευταία προπόνηση, πριν το ματς με την Αγία Παρασκευή, στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.