ΣΥΔΚΑΚ | Συγχαίρει Μ.Χαλαμπαλάκη, που "σφύριξε" στην Α1!!


Άλλος ένας "κρίκος" στην αλυσίδα των επιτυχιών, είχε η Κρητική διαιτησία, καθώς το άξιο μέλος του Κρητικού συνδέσμου (ΣΥΔΚΑΚ), κ.Μηνάς Χαλαμπαλάκης, σφύριξε για πρώτη φορά αγώνα Α1 και συγκεκριμένα , το Απόλλωνας Π.-Ολυμπιακός 72-77 και ο ΣΥΔΚΑΚ, συγχαίρει το μέλος της, ενώ εύχεται στο μέλλον να τον ακολουθήσουν κι άλλοι.

Η ανακοίνωση του ΣΥΔΚΑΚ.

Την περασμένη Δευτέρα 04/04/2016 ο συνάδελφος κος Μηνάς Χαλαμπαλάκης διεύθυνε – μαζί με τους κ.κ. Παπαπέτρου και Γεωργιάδη - τον αγώνα της Α1 εθνικής κατηγορίας μεταξύ του Απόλλωνα Πάτρας και του Ολυμπιακού.

Με την παρούσα θα θέλαμε να συγχαρούμε τo μέλος του Συνδέσμου μας για τον πρώτο του αυτόν ορισμό στην ανώτατη εθνική κατηγορία και να του ευχηθούμε ολόψυχα, αυτή να είναι η αρχή για μια πορεία γεμάτη επιτυχίες.

Μακάρι και οι υπόλοιποι διαιτητές τους Συνδέσμου μας να καταφέρουν να συμμετάσχουν στην υψηλότερη εθνική κατηγορία ή ακόμη και κάποιοι να διαιτητεύσουν αγώνες διεθνούς επιπέδου.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.