Κουπίδης | "Καλούμε το κόσμο με Αμύντα, να πανηγυρίσουμε μια σπουδαία νίκη".


Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς δίνει η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλείου,  απέναντι στον Αμύντα Δάφνης,  την Κυριακή (24.04.2016 17:00), στα “Δύο Αοράκια”, στο ματς που θα κρίνει σχεδόν σε απόλυτο βαθμό την κατάληξη της φετινής του πορείας στη Β’ Εθνική, εφ όσον δεν υπάρξουν άλλες απώλειες..

Ο στόχος είναι συγκεκριμένος για τους παίκτες του Βασίλη Ράλλη που πρέπει να καλύψουν την ήττα του α’ γύρου  (84-72, ώστε στη χειρότερη περίπτωση να εξασφαλίσουν την 2η θέση που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου.

Μετά τις ήττες  από Πανιώνιο και Εργοτέλη, ήρθαν και οι τραυματισμοί των καλύτερων παικτών του. 

Ο Γιάννης Λιανός είναι το τελευταίο "θύμα" με τη ρήξη προσαγωγών να τον αφήνει πιθανότατα εκτός ντέρμπι, το οποίο κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει ο Θέμης Κουπίδης.

Ο πρώτος σκόρερ του της ομάδας, δήλωσε  για την κατάστασή του:

"Συνεχίζω τις θεραπείες κι ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ. Σίγουρα δεν θα είμαι στο 100% όμως θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια".

Για το πώς πρέπει να ξεπεράσει το «Ηράκλειο» την δύσκολη αυτή καμπή, ο έμπειρος παίκτης τόνισε: 
"Το βάρος πρέπει να δοθεί στον ψυχολογικό τομέα και ήδη γίνεται καλή δουλειά. Η ομάδα είχε μάθει να κερδίζει και δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί δύο σερί ήττες και ειδικά αυτή από τον Εργοτέλη που ήταν εκτός προγράμματος. 
Το αποτέλεσμα αυτό μας επηρέασε και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο αλλά πρέπει όλα αυτά να τα αφήσουμε πίσω. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε απέναντι στον Αμύντα και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Η συμπαράσταση του κόσμου μπορεί να κάνει πιο εφικτή την υπέρβαση που ψάχνει το «Ηράκλειο» την Κυριακή, επισημαίνει ο Θέμης Κουπίδης: 
"Ως ομάδα οφείλουμε να βγάλουμε αντίδραση μετά τα άσχημα αποτελέσματα. Κανείς μας δεν θέλει να πετάξει στα σκουπίδια τον ιδρώτα και την προσπάθεια όλης της σεζόν. 
Έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Άγχος θα έχει και ο Αμύντας που θέλει να τερματίσει πρώτος. 
Οι φίλαθλοι έχουν αποδείξει ότι είναι δίπλα μας και την Κυριακή περιμένουμε ακόμα περισσότερο κόσμο σε ένα ματς που θα κρίνει την κατηγορία. Τους καλούμε όλους να έρθουν στο γήπεδο και στο τέλος να πανηγυρίσουμε μια σπουδαία νίκη".

Ο Θέμης Κουπίδης δεν αγωνίστηκε στη Ν. Σμύρνη αλλά έζησε από κοντά την απαράδεκτη "φιλοξενία" του Πανιωνίου:
"Δυστυχώς αυτές οι καταστάσεις δεν είναι πρωτόγνωρες στον ελληνικό αθλητισμό και δεν προκαλούν έκπληξη. 
Οι του Πανιωνίου ήθελαν να χαλάσουν το μυαλό μας και το πέτυχαν με την τακτική τους. Ό,τι έγινε έγινε, πρέπει να πάμε παρακάτω κι αν δικαιωθούμε στην ένσταση έχει καλώς. 

Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε τώρα στο ματς με τον Αμύντα για να τελειώσουμε τη χρονιά όπως μας αξίζει. 

Με την άνοδο στην Α2 η οποία θα βοηθήσει πιο πολύ τα νέα παιδιά της ομάδας. Αν δεν τα καταφέρουμε θα είναι αποτυχία, άσχετα αν στην αρχή της σεζόν δεν βάλαμε τόσο υψηλούς στόχους".

Πηγή: "patris.gr".


Η αφίσα του αγώνα:


Τα θέματα του Ηρακλείου  είναι μια προσφορά

ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ
ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΔΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.