Final Four Κορασίδων | Στο Ρέθυμνο η Παναρετάκη.


Ο τραυματισμός της Παναρετάκη, της κορυφαίας  του Αρκαδίου στον πρώτο ημιτελικό του Final four των Κορασίδων, που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο (27-28/02), στα "Δύο Αοράκια", αναγκάζει την ταλαντούχα αθλήτρια να εγκαταλείψει την αποστολή της ομάδας της στο Ηράκλειο και να μεταβεί στο Ρέθυμνο.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, η ταλαντούχα αθλήτρια του κόουτς Πλευράκη, που αγωνίζεται και στις μικτές Κρήτης, βρίσκεται καθ οδόν προς το Ρέθυμνο, εγκαταλείποντας την αποστολή της ομάδας του Ρεθύμνου, που βρίσκεται στο Ηράκλειο και θα αγωνιστεί αύριο στον μεγάλο τελικό με τον Εργοτέλη.

Να θυμίσουμε πως η Παναρετάκη τραυματίστηκε στο 31' όταν σε μια διεκδίκηση ενός αμυντικού ριμπάουντ, γύρισε το πόδι της και έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας. Μέχρι εκείνο το σημείο είχε σημειώσει 21 πόντους, ευστοχώντας σε 4 τρίποντα.

Μετά τις πρώτες περιποιήσεις, από τους ανθρώπους του "Ερυθρού Σταυρού", (όπως φαίνεται από την αποκλειστική φωτογραφία που κατέγραψε ο φακός του kritikobasket.gr),που "καλύπτουν" τα παιχνίδια του τουρνουά και ύστερα από συντονισμένες προσπάθειές της Κρητικής ομάδας, αποφασίστηκε να επιστρέψει στο Ρέθυμνο, ώστε ο γιατρός εκεί να εκτιμήσει και ν αποφασίσει για την αγωγή που θα ακολουθηθεί.

Το σίγουρο είναι ότι σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι πολύ δύσκολο να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδας της, (οι πιο αισιόδοξοι μιλούν, ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων θα αγωνιστεί για ένα πεντάλεπτο),ενώ αν το επιτρέπουν οι συνθήκες, θα βρεθεί το πλευρό των συμπαικτριών της.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.