Μέσω...Χανίων στον Υμμητό ο Εργοτέλης.


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι του Εργοτέλη στην Αθήνα που το απόγευμα της Κυριακής, (17.00, 28/02), θα αντιμετωπίσει στον Υμηττό,  τον Αμύντα για την 20η αγωνιστική της Β΄Εθνικής.

Η ομάδα του Γιώργου Μακράκη, μέχρι να φτάσει στην Αθήνα, θα πραγματοποιήσει μια ...μικρή Οδύσσεια, καθώς, η ομάδα αυτήν την ώρα που γράφονται οι γραμμές, αναχωρεί οδικώς για Χανιά και από εκεί η αποστολή θα  αναχωρήσει το Σάββατο το βράδυ, ακτοπλοϊκώς, για την Αθήνα.

Όπως όλα δείχνουν, ο τεχνικός του Εργοτέλη θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην φυσικά του τραυματία Σκλήβα, ο οποίος θα υπολογίζεται μετά από ένα δεκαπενθήμερο.

Οι παίκτες των "κιτρινόμαυρων" γνωρίζουν ότι θα αντιμετωπίσουν , μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, η οποία πέρασε "σαν άνεμος" από το Λίντο (57-79)  και γνωρίζουν πως για να το  διεκδικήσουν θα πρέπει να παίξουν σαν ομάδα, με συγκέντρωση, ψυχή και πάθος σε άμυνα και επίθεση, από το πρώτο δευτερόλεπτο, ως την κόρνα της λήξης.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.