Στα πίτς ο Μαυρόπουλος .Δηλώσεις Κανάκη.


Απώλειες κατέγραψε η νίκη της Πεδιάδας , επί του Χάνδακα, για την 13η αγωνιστική, καθώς ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας Χ.Μαυρόπουλος τραυματίστηκε και σήμερα θα εκτιμηθεί η κατάστασή του, ενώ ο προπονητής της ομάδας κ.Κανακης, δήλωσε στο kritikobasket.gr, τα συγχαρητήριά του για την διαιτησία.

Πύρρειος ήταν τελικά η νίκη της Πεδιάδας επί του Χάνδακα, καθώς στο τελευταίο λεπτό του αγώνα τραυματίστηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας Χρήστος Μαυρόπουλος στο δεξί γόνατο.

Η κατάσταση του αθλητή αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα που θα γίνει η μαγνητική, αλλά είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο, να προφυλαχθεί στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας με το Δειλινό.

Ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Κανάκης, τόνισε στο kritikobasket.gr:
"Είναι απώλεια για εμάς ο Χρήστος, η κατάσταση του οποίου θα εκτιμηθεί σήμερα.Σημειώσαμε την δεύτερη σερί νίκη και θα είμαστε στην συνέχεια της επόμενης φάσης.
Έχουμε επιτύχει τον στόχο μας.
Θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εξαίρετη διαιτησία των Κατσαπρακάκη και κυρίας Ρένα Καρανικόλα.Ήταν άψογοι.
Για να αποδίδουμε τα του "Καίσαρος του Καίσαρ ι", όπως την προηγούμενη εβδομάδα σχολίασα αρνητικά την διαιτησία τώρα πρέπει να πούμε ότι οι διαιτητές ήταν ακριβοδίκαιοι".



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.