Σοβαρός τραυματισμός του Γιώργου Διαλυνά του Δειλινού.


Αναπάντεχο πρόβλημα για τον ίδιο αλλα και την ομάδα του, το Δειλινό, καθώς ο Γιώργος Διαλυνάς τραυματίστηκε και χάνει μεγάλο μέρος του υπολοίπου της σεζόν. Μηνύματα συμπαράστασης απο την ομάδα που ανήκει τον Εργοτελη, το Δειλινό αλλα και απο τον προπονητή της Ιεράπετρας.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Διαλυνάς σε μια φάση στο 18'30" στο παιχνίδι με την Ιεράπετρα, ο ταλαντούχος παίκτης προσπάθησε να ταπώσει ένα αντίπαλο,  έπεσε άτσαλα στο έδαφος και έσπασε το χέρι του 
Ο παίκτης μεταφέρθηκε αμέσως στο ΠΑΓΝΗ με την γνωμάτευση να κάνει λόγο για συντριπτικό κάταγμα κερκίδας-ωλένης, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για περισσότερο από τρεις μήνες. 
Την Τετάρτη η εν πάσι περιπτώσει μεσοβδόμαδα, πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

-Όλοι οι άνθρωποι του Δειλινού βρίσκονται κοντά στον αθλητή και αυτην την στιγμή βρίσκονται μαζί του στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του Δειλινού:
"Αφιερωμένη η σημερινή νίκη στον συμπαίκτη μας Διαλλυνά Γιώργο και του εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στο σοβαρό τραυματισμό του.
Θα ήθελα να εκφράσω όμως την αγανάκτηση μου για την απαράδεκτη εικόνα του γηπέδου της Ιεράπετρας, ούτε γιατρό, ούτε ψυκτικό ,ουτε καν παγος."..

Η ομάδα που ανήκει ο Εργοτέλης αναφέρει:

"Περαστικά Στον Αθλητή μας Γιώργο Διαλυνά που αγωνίζεται με υποσχετική στο Δειλινό,ο οποίος υπέστη σοβαρό τραυματισμό, σε αγώνα και νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ.
Γρήγορα σιδερένιος, παλικάρι!!".

-Τις ευχές του (όπως όλος ο κόσμος κι εμείς) έδωσε και η ομάδα της Ιεράπετρας, μέσω του προπονητή της κ.Μ.Γαϊτανάκη (πατήστε εδώ).




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.