Απέδρασε με το διπλό απο την Ιεράπετρα, το Δειλινό.


Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε το Δειλινό  επί της αξιόμαχης Ιεράπετρας με 65-72, στην έδρα της, στην 11η στροφή του πρωταθλήματος Ανδρών ΕΚΑΣΚ. Δηλώσεις του προπονητή Ιεράπετρας Μ.Γαϊτανάκη.Τραυματίστηκε και νοσηλεύεται ο Διαλυνάς του Δειλινού,

Αναφορικά με το ματς, οι παίκτες του Γιώργου Γωνιωτάκη, , δεν πτοήθηκαν από τη δυναμική της έδρας των "κοκκινόμαυρων" και διεκδίκησαν επί ίσοις όροις το αποτέλεσμα, έχοντας μάλιστα τα ψυχικά αποθέματα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού να διαχειριστεί το προβάδισμα .

Οι γηπεδούχοι πάλεψαν ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν τα ηνία, καθώς οι αντίπαλοί τους ευστοχούσαν σε κρίσιμα σουτ  

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι "πράσινοι" έτρεξαν ένα σερί 14-20 και με αυτο το επι μέρους σκορ,  οι γηπεδούχοι, δεν είχανε ιδιαίτερη τύχη και το Δειλινό  πήρε το  δεύτερο σερί εκτός έδρας, θετικό αποτέλεσμα που χρειαζόταν.

Στα δυσάρεστα του παιχνιδιού ο σοβαρός τραυματισμός του Γιώργου Διαλυνά του Δειλινού, και νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ.

Ο προπονητής της Ιεράπετρας εύχεται περαστικά, όπως κι η ομάδα που ανήκει ο Εργοτέλης.

Από τους νικητές κορυφαίοι οι Μπούμπαρης, Κομψέλλης και Γρύλλης.
Οι Ματζαράκης και Αγγελόπουλος, σημείωσαν τους μισους (περίπου) πόντους της τοπικής ομάδας.

Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-ΔΕΙΛΙΝΟ 65-72
Δεκάλεπτα: 16-20, 30-33 (ημίχ.), 44-53, 65-72      
Διαιτητές: Κατσαπρακάκης-Μαραγκάκης

Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (Γαϊτανάκης): Δημογεροντάκης 2, Βλαχόπουλος 17 (8 ριμπ.), Πετσαγγουράκης, Σφυράκης, Κοροβέσης 2, Παπαδάκης 7(2), Κολοβός 6(2), Αρώνης, Ματζαράκης 16(3), Αγγελόπουλος 15(1), Μπαντήλας.
ΔΕΙΛΙΝΟ (Γωνιωτάκης): Μπουντούρογλου 7, Τζουλάκης 7(2), Φασουλάκης 12, Μπούμπαρης 19, Γρύλλης 13(2), Διαλλυνάς, Κομψέλης 14, Δεσποινιάδης. 

 Δηλώσεις Προπονητή Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Μαρίνου Γαϊτανάκη:

«Βασικά να ευχηθώ καλή ανάρρωση στον παίκτη του Δειλινού που τραυματίστηκε και του εύχομαι μία γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα. 
Όσον αφορά το παιχνίδι  έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδος μου καθώς σήμερα βρήκαμε λύσεις από την θέση του playmaker μετά από πολλά παιχνίδια από τον 16χρόνο Σφυράκη και πήραμε σημαντικούς πόντους απο τους 17χρονους Αγγελόπουλο και Παπαδάκη. 
Δεν μπορώ να μην καυτηριάσω για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι την κακή απόδοση του διαιτητικού δίδυμου, πράγμα που εκνεύρισε και τις δύο ομάδες με ζημιωμένη  όμως τελικά την ομάδα μου αφού μας σφύριζαν συνεχώς φάουλ σε μικρο-επαφές, ενώ εμείς ματώναμε για να πάρουμε φάουλ σε κραυγαλέες περιπτώσεις. 
Το ότι η ομάδα μας αποτελείται από 8 έφηβους παίκτες και το γεγονός ότι δεν έχουμε βαθμολογικές προσδοκίες δεν σημαίνει ότι σε κάθε παιχνίδι θα μας αντιμετωπίζουν χωρίς τον προβλεπόμενο σεβασμό». 






Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία :


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.