Απόδραση με το «διπλό» για το Γυναικείο του Ηροδότου, απο τον Ταυρωνίτη.


Ύστερα από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι ο Ηρόδοτος απέδρασε με το διπλό από το ντέρμπυ των ομάδων με τον Πλατανια, καθώς επικράτησε στον Ταυρωνίτη με 50-53. 

Η Εφημερίδα "Χανιώτικα Νέα" αναφέρει στο ρεπορτάζ της:

Το άσχημο ξεκίνημα “πλήρωσε” η Αθλητική Ένωση Πλατανιά και υποχρεώθηκε σε δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα. Οι φιλοξενούμενες πήραν διψήφια διαφορά στο 1ο δεκάλεπτο, ενώ στη συνέχεια άρχισε η προσπάθεια της χανιώτικης ομάδας να “γυρίσει” το παιχνίδι, όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

Αν και έπαιζε από το 34' χωρίς τη Μ. Γουμενάκη (τραυματίστηκε), μείωσε μέχρι και στο καλάθι, ενώ ήταν άστοχο το τρίποντο που επιχειρήθηκε στην εκπνοή του αγώνα και
έτσι ο Ηρόδοτος έφυγε με το ροζ φύλλο από το κλ. Ταυρωνίτη.

Α.E. Πλατανιά-Ηρόδοτος 50-53
Διαιτητές: Σταυρουλάκης, Δημητρουλάκης
Δεκάλεπτα: 9-21, 21-29 (ημιχρ.) 35-41, 50-53

Α. Ε. Πλατανιά (Εμμ. Σταματάκης): Γιαλούρη, Σταματάκη, Αν. Γουμενάκη 10 (1),Παπαδάκη,Μακριδάκη, Ζ.Καρδαμάκη 7,Μ. Γουμενάκη 2, Καραμουσαδάκη 18 (2),Λυδ. Περογιάννη, Ι. Καρδαμάκη 4, Στυλιανουδάκη 9 (1).
-Κορυφαία παίκτρια από την ομάδα του Σπ.Καρλάφτη ήταν η Σακουλάκη,που σημείωσε και τους περισσότερους πόντους (21 με 1 τρίποντο).



Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.