Σπουδαίο διπλό του Εργοτέλη.


Ο Εργοτέλης, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη φοβερή νίκη του επί της Ένωσης Ιλίου την περασμένη Κυριακή, συνέχισε με  στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στον Χολαργό, που κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο διπλό με 71-73 και να διπλασιάσει τις επιτυχίες του.

Οι παίκτες του Γιώργου Μακράκη ήξεραν πως θα έχουν θα έχουν δύσκολο έργο, όμως μπήκαν αποφασισμένοι να παλέψουν και να διεκδικήσουν  την νίκη και τα κατάφεραν σημειώνοντας το πρώτο διπλό στην κατηγορία και την 3η τους νίκη συνολικά στο πρωτάθλημα.


Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι φάνηκαν να ελέγχουν το ματς και προηγήθηκαν στην 3η περίοδο με 54-50.

Όμως ο Eργοτέλης όπως και στο ματς με το Ιλιο, είχε την τελευταία λέξη.

Με τα τεράστια ψυχικά αποθέματα που διαθέτει, σήμα κατατεθέν αυτής της ομάδας, έκανε την ολική ανατροπή και πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό.

Ο Σκλήβας ήταν ο mvp του Εργοτέλη (τα έκανε όλα σκόραρε και μάζεψε και 14 "σκουπίδια"),, με τον Καραλή να τον ακολουθεί και τους Πετρακη , Καρακωσταντάκη να είναι από κοντά, ενώ ο Γιώργος Μακρακης πήρε απ όλους τους παίκτες της ομάδας το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Χολαργός-Εργοτέλης 71-73
Δεκάλεπτα: 13-21 36-30 (ημίχ.), 54-50, 71-73.
Διαιτητές: Κοντίλης, Καρακάσης.

Χολαργός (Χατζηπανήγυρης): Τσουβελεκάκης, Λάππας 9 (2), Δρόσος, Παππάς 2, Αγόρης 6 (2), Καρτέρης 14 (4), Μουμπάρακ 8, Καραμπάς 22 (1), Γραμματίκας, Κιαπέκος 2, Μπουργάνος, Γιαναλέτσος 9.
Εργοτέλης (Γ.Μακράκης): Δόσπρας, Κριθινάκης 6 (2), Πετράκης 11 (1), Μαρκογιαννάκης, Καρακωνσταντάκης 11 (2), Βασιλειάδης, Χασάπης, Αρναουτάκης 6, Μαρής, Σκλήβας 21 (1 τρ., 14 ριμπ.), Καραλής 18 (1).











Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.