ΣΥΔΚΑΚ | Στηρίζουμε την παραίτηση Μαχαιριανάκη απο την ΟΔΚΕ.


Πριν από λίγες ημέρες ο κος Μιχάλης Μαχαιριανάκης, παραιτήθηκε απ’ τη θέση που κατείχε ως ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος, λόγω του  όσα συμβαίνουν στο χώρο της διαιτησίας και με ανακοίνωσή του ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του στον ίδιο, στηρίζοντας τον παράλληλα.

Η ανακοίνωση του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., αναφέρει:

Πριν από λίγες ημέρες ο πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου μας κος Μιχάλης Μαχαιριανάκης, παραιτήθηκε απ’ τη θέση που κατείχε ως ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος. 

Μια θέση που του εμπιστεύθηκαν οι σύμβουλοι πριν από τρία χρόνια (όταν κι εκλέχθηκε στις αρχαιρεσίες της Ο.Δ.Κ.Ε. τον 9ο/2012), αναλαμβάνοντας παράλληλα ως υπεύθυνος ανάπτυξης κι αξιολόγησης των διαιτητών στους Συνδέσμους Kρήτης, Λέσβου & Δωδεκανήσων. 

Ο ρόλος και οι αρμοδιότητες του κου Μαχαιριανάκη στην Ο.Δ.Κ.Ε. ήρθαν να συμπληρώσουν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία, τόσο ως ενεργού διαιτητή Α εθνικής, όσο κι ως Προέδρου του Συνδέσμου μας. 

Δυστυχώς, όσα διαδραματίζονται στο χώρο της διαιτησίας τους τελευταίους μήνες – με τις εκατέρωθεν αντεγκλήσεις και τη διαμάχη ανάμεσα στα δυο κορυφαία θεσμικά όργανα τις διαιτησίας - είχαν σαν αποτέλεσμα να μετατρέψουν την όρεξη του κου Μαχαιριανάκη για προσφορά, σε απογοήτευση. 

Προκειμένου λοιπόν ν’ αναγκάζεται να λειτουργεί σ’ ένα κλίμα που δεν τον εκφράζει και τον απωθεί, επέλεξε ν’ αφήσει τις αρμοδιότητες του στην ΟΔΚΕ και ν’ ασχολείται αποκλειστικά με την ανάπτυξη των διαιτητών του Συνδέσμου Κρήτης. 

Εκτιμώντας την πολυετή & πολύτιμη προσφορά του κου Μαχαιριανάκη προς το ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον ίδιο, στηρίζοντας τον παράλληλα στην τόσο σημαντική απόφαση που πήρε. 

Παράλληλα ευχόμαστε να επικρατήσει η σύνεση στους κόλπους της διαιτησίας για το καλό όλων και κυρίως για το καλό του αθλήματος που υπηρετούμε.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.