Ηράκλειο | Κυρίτσης, ενώ βρήκε και τον αντί...Παπαδάκη.

Εντείνει τις προσπάθειές του στο μεταγραφικό "παζάρι" το Ηράκλειο, προκειμένου να εμφανιστεί πιο ανταγωνιστικό στην  Β' Εθνική καθώς έχουν αποκτήσει τον Γιούσι Κυρίτση και το μόνο που απομένει ουσιαστικά, είναι να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του τραυματία Μ.Παπαδάκη, με το kritikobasket.gr, να εχει αποκλειστικές πληροφορίες.

Ο Κυρίτσης, βρισκόταν τα τελευταία χρόνια με την φανέλα, του ΟΦΗ, χωρίς όμως να εχει πολύ χρόνο συμμετοχής.

Ο νεαρός γκαρντ     (21 ,1.87), είχε αγωνιστεί σε 22 αγώνες με το σύνολο του Φώτη Τακιανού, που ελπίζει οτι με την ομάδα του Βασίλη Ράλλη, θα εχει περισσότερες ευκαιρίες.

Απομένουν λεπτομέρειες για την ανακοίνωση της μεταγραφής.


Παράλληλα το Ηράκλειο, είναι έτοιμο να ανακοινώσει και ένα γκαρντ, που θα ενισχύσει και θα δώσει ποιότητα στο σύνολο του Βασίλη Ράλλη, μετά την ατυχία που έπληξε την ομάδα με τον τραυματισμό του Μύρων Παπαδάκη.

Το  kritikobasket.gr, γνωρίζει λεπτομέρειες, που δεν μπορούν τώρα να αποκαλυφθούν, καθώς πρόκειται για γκαρντ απο το "σμαραγδένιο νησί", με ύψος γύρω στο 1.90, με εμπειρία απο ομάδες Εθνικών κατηγοριών και το επίθετό του να διαφέρει στο τελευταίο  γραμμα  με χωριό του Ηρακλείου, 18χλμ έξω απο την πόλη.

Περισσότερα σύντομα...







Μια προσφορά:


MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ 
Κάθε Τρίτη 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.