Χειρουργείται απο τον Γ.Κουβίδη αύριο ο Μ.Κανάκης.


Την πόρτα του χειρουργείου, θα περάσει για μια ακόμη φορά ο έμπειρος προπονητής της Πεδιάδας κ.Μιχάλης Κανάκης, (ο οποίος προέβη σήμερα στον προεγχειριτικό έλεγχο) από τον εξαίρετο ιατρό διευθυντή του ΕΣΥ στο ΠΑΓΝΗ, κ.Γεώργιο Κουβίδη. Πηγή φώτο :" FB Basketaki".

Σήμερα Τρίτη προέβη σε  προεγχειριτικό έλεγχο και αύριο πρωί χειρουργείται  ο προπονητής της Πεδιάδας κ.Μιχάλης Κανάκης.

Ο κ. Κανάκης θα υποβληθεί από τον εξαίρετο ιατρό κ.Γεώργιο Κουβίδη (είναι γιατρός - Διευθυντής ΕΣΥ, μέλος της Δ.Ε του "SOS Τροχαία Εγκλήματα") σε Αναθεώρηση (Revision) Αρθροπλαστικής Ισχίου, που απαιτούν μεγαλύτερη χειρουργική εμπειρία και προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε ασθενη και στις ιδιαιτερότητες τους.

Ο κ. Μ.Κανάκης εμπιστεύεται τον ιδανικό άνθρωπο που ειδικεύεται σε τέτοιες περιπτώσεις τον γιατρό Κουβίδη Γεώργιο ο οποίος έχει διετή μετεκπαίδευση στην Αγγλία στις αθλητικές κακώσεις "orthopaedics sports trauma" και θα ακολουθήσει ειδική θεραπευτική αγωγή με στόχο την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επανένταξή του στις υποχρεώσεις του.

Το διάστημα της απουσίας του συνεργάτης του κ.Χ.Μαυρόπουλος, θα αναλάβει τα "ηνία" της Πεδιάδας.

Να του ευχηθούμε να είναι σιδερένιος και να επανέλθει όσο το δυνατός γρηγορότερα στους αγωνιστικούς χώρους. 

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :


FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.