Εργοτέλης | "Απασφάλισαν" την βόμβα Α. Πετράκη, οι "κιτρινόμαυροι" !!!


Όπως σας είχαμε αναφέρει αποκλειστικά "πρώτοι" από τις 26/07/15, ο Εργοτέλης ότι "αναμένεται  να πυροδοτήσει τις βόμβες", (πατήστε εδώ), οι "κιτρινόμαυροι", απ ασφάλισαν την βόμβα Πετράκη, κάνοντας τον δικό τους,  καθώς τον ενέταξαν στο ρόστερ τους, ενισχύοντας σημαντικότατα την περιφέρειά τους, για το δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Στον Εργοτέλη δεν σταματούν να εντυπωσιάζουν με τις κινήσεις τους καθώς τάραξαν τα νερά για μια ακόμα φορά. 

Οι "κιτρινόμαυροι" ήρθαν σε συμφωνία με τον Αλέξη Πετράκη, ενισχύοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την περιφερειακή γραμμή.

Ο 28χρονος Κρητικός πόιντ γκαρντ συμφώνησε με Εργοτέλη, με τον οποίο είχε ξεκινήσει επαφές από το Παγκόσμιο Εφήβων στο Ηράκλειο.

Μάλιστα στο παιχνίδι Ελλάδας - Σερβίας, ο πρόεδρος του Εργοτέλη, παρακολούθησε τον αγώνα , παρέα με το νέο μεταγραφικό του απόκτημα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αλέξης Πετράκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 11-4-1987, αγωνίζεται στην θέση "1" και ξεκίνησε το Μπάσκετ στον ΟΦΗ, όπου παρέμεινε μέχρι το 2004 αγωνιζόμενος με την ομάδα στην Γ Εθνική, συμμετέχοντας συγχρόνως στις Εθνικές Παίδων και Εφήβων.

Συνέχισε το 2004-2005 στην Α2 με την συνένωση ΟΦΗ / Ηράκλειο και μετά αγωνίσθηκε "Ηράκλειο"(Β') Δούκα (Α2 και Β' Εθνική), Νήαρ Ηστ (Α2) ,  "Ηράκλειο" (Γ' και Β' Εθνική),ΟΦΗ(Α2) και ξανά Ηράκλειο (Β' Εθνική).

Πέρυσι με το Ηράκλειο, αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια (λόγω τραυματισμού) και σημείωσε 49 πόντους, ευστοχώντας σε 9 τρίποντα, έχοντας μ.ο πόντων, 4.9.

Διακρίνεται για τη μαχητικότητα και την αυτοθυσία στο παιχνίδι του, παίρνοντας πρωτοβουλίες και σκοράροντας σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, οταν η "μπάλα καίει", έχοντας οδηγήσει τις ομάδες που αγωνίστηκε σε μεγάλες επιτυχίες.

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :

FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.