Ηρόδοτος | "Τριπλό χτύπημα".


Μετά την ανάληψη στο τιμόνι, του Στ.Καρκανάκη, ο Ηρόδοτος, έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, που θα τη βρει να αγωνίζεται και πάλι στη Γ’ Εθνική και οι Αλικαρνασώτες ήρθαν σε συμφωνία με τρεις παίκτες και βρίσκεται σε επαφή και με άλλους.
Ο Ηρόδοτος συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν.

Η ομάδα του Στέλιου Καρκανάκη θέλει να εμφανιστεί όσο πιο δυνατή στο φετινό πρωτάθλημα και ήδη έκλεισαν τρεις παίκτες ικανούς να βοηθήσουν σημαντικά τον Ηρόδοτο.

Πρόκειται για ένα περιφερειακό "γενειοφόρο" παίκτη, που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε ομάδες Εθνικής κατηγορίας του Ηρακλείου και διακρίνεται, κυρίως, για τα αθλητικά του προσόντα. 

Παράλληλα έκλεισε κι ένα γκαρντ, που αγωνίστηκε πέρυσι σε ομάδα των Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, ξεχωρίζοντας ιδιαίτερα στα τελευταία παιχνίδια και βασικό όπλο του είναι το καλό περιφερειακό σουτ.

Τέλος επέστρεψε από το Δειλινό ο Θάνος Σταθάκης που πέρυσι στο πρωτάθλημα σημείωσε 15 πόντους με 2 τρίποντα θα προσθέσει επιπλέον λύσεις στο συγκρότημα του Στέλιου Καρκανάκη.

Μια προσφορά:

MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Κάθε Τρίτη 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.