"Βόμβες" στην Χερσόνησο!!!Ηχηρές μεταγραφές!Πήρε Μαυρόπουλο!!

Ένας ολόκληρος... γαλαξίας "αστέρων" θα αγωνίζεται την προσεχή σεζόν στην Χερσόνησο, με την Πεδιάδα να διατηρεί το "staff" και να ολοκληρώνει με  μεταγραφικές "βόμβες", χάρη στην απόκτηση του Χρήστου Μαυρόπουλου (ως συνεργάτη του Μ.Κανάκη), Θ. Χωματα, Λ.Βαλαμούτσουνου, Δ.Σηφάκη και Φ.Τζούμα! Δηλώσεις Κανάκη.
Οι προπονήσεις στην Πεδιάδα ΑΟΧ συνεχίζονται (καθώς ξεκίνησε στις 17 Αυγούστου) και μαζί η ενίσχυση του ρόστερ, καθώς  με συντονισμένες κινήσεις, ο έμπειρος Έλληνας προπονητής Μιχάλης Κανάκης κατάφερε να φέρει στην Χερσόνησο  τον Χρήστο Μαυρόπουλο, ως συνεργάτη του, ενώ θέλησε να κάνει γερό μπάσιμο, αποκτώντας παίκτες που σίγουρα θα κάνουν τη διαφορά στην Πεδιάδα.

Ο έμπειρος φόργουορντ, επιστρέφει στις "ρίζες" του στην Πεδιάδα και είναι έτοιμος επίσης να βοηθήσει το σύνολο του Μιχάλη Κανάκη, από άλλο πόστο, καθώς ο πρώην παίκτης του Ηροδότου τα τελευταία χρόνια, ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, θα ενισχύσει το συγκρότημα της Ανατολικής πλευράς του Ν.Ηρακλείου, από το πόστο του προπονητή στη νέα προσπάθειά του, στη Ανδρών ΕΚΑΣΚ, γεγονός για το οποίο εξέφρασε την ικανοποίησή του ο Μιχάλης Κανάκης.:

"Χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστώ με τον Χ.Μαυρόπουλο, διότι πρόκειται για ένα σοβαρό, αξιόπιστο και ιδιαίτερα οργανωμένο άτομο, που μαζί μ αυτόν και με σωστό προγραμματισμό και όραμα, θα καταφέρει η ομάδα μας να  πραγματοποιεί σημαντικά βήματα  σε όλα τα επίπεδα.

Ο Μ.Κανάκης που δυστυχώς (ξανά)αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας θα ξαναμπεί (σύντομα) στο χειρουργείο  για αρθροπλαστική του ισχίου και το διάστημα της απουσίας του, θα το καλύψει ο συνεργάτης του.

"Ο Χ.Μαυρόπουλος θα είναι πολύτιμος αφού στο διάστημα της αναγκαστικής μου απουσίας θα "κολυμπήσει στα βαθια", θα αναλάβει αυτός τα ηνία και ως διπλωματούχος προπονητής θα τα καταφέρει μια χαρά.

Αλλωστε γι αυτόν τον λόγο στάθμισε όλους τους παράγοντες καθώς επέλεξε να ακολουθήσει το μπάσκετ απο άλλο πόστο και όχι μιας ακόμη αγωνιστικής του χρονιάς ."

Εδώ να τονίσουμε όπως γνωρίζει το kritikobasket.gr, o Χ.Μαυρόπουλος , είχε δεχτεί προτάσεις απο τις προηγούμενες ομάδες του Ηρόδοτο και Ηράκλειο, (ενώ υπήρχε και "φιλολογικό" ενδιαφέρον απο Κύδωνα), αλλα ωστόσο επέλεξε την προπονητική.

Στα μεταγραφικά αφού το περυσινό ρόστερ, παρέμεινε αναλλοίωτο, προχώρησε σε μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή η Πεδιάδα, καθώς ανακοίνωσε την συμφωνία του με τον έμπειρο γκαρντ Θοδωρή Χωματα (1983, 1.86 ύψος) ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Γ΄Εθνική και τον Ηρόδοτο, ενώ παλιότερα είχε αγωνιστεί στον Ανδρογέα.

Παίκτης της Πεδιάδας, είναι και επίσημα ο Λουκάς Βαλαμούτσουνος. Ο 35χρονος (1.96) πάουερ φοργουόρντ, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την φρόντ-λάιν της ομάδας του Μιχάλη Κανάκη, με την εμπειρία του στις εθνικές και τοπικές κατηγορίες, και όχι μόνο, να είναι ασφαλώς αξιοσημείωτη. 
Τις τελευταίες σεζόν, αγωνιζόταν στον  Χάνδακα με το Νο7, στην πλάτη, βγαίνοντας πέρυσι κορυφαίος σκορερ της ομάδας του με 123 πόντους και 10ος στην γενική κατάταξη (πατήστε εδώ).

Παράλληλα απέκτησε και τον έμπειρο Δημήτρη Σηφάκη (120 πόντοι πέρυσι με 12 τρίποντα) που αποτελεί σημαντικότατη προσθήκη και τον Φώτη Τζούμα, επίσης απο την ομάδα του Χάνδακα.

Για την προετοιμασία και τους στόχους της ομάδας ο Μ.Κανάκης δήλωσε στο kritikobasket.gr:
"Ξεκινήσαμε στις 17 Αυγούστου, ...όπως η Εθνική Ελλάδος (σ.σ. γέλια), και στόχος φέτος είναι το βήμα παραπάνω. 
Πέρυσι είμαστε ανταγωνιστικοί, φέτος θα παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο, με οτι αυτό σημαίνει.

Φέτος, σε μια  σημαντική στιγμή της ομάδας με μια ακόμα συμμετοχή της στο πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, ευελπιστώ πως με τη βοήθεια και τη αγαστή συνεργασία όλων μας θα καταφέρουμε να προσθέσουμε ακόμα μία "λαμπρή" σελίδα στην ιστορία του σωματείου και προσωπικά είναι τιμή μου που θα αποτελώ κι εγώ κομμάτι της ιστορίας".

Τέλος οι προπονήσεις συνεχίζονται ενώ αυτην εβδομάδα(σε συνεννόηση με την διοίκηση του κλειστού),  θα κλειστούν ώρες και στα "Δυο Αοράκια" , ώστε να υπάρξει, όσο το δυνατόν,  πλήρης προετοιμασία.


Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :


FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.