Ξεκινάει αύριο (25/8), με Νασούφη και ίδιους στόχους η Μεσαρά. Ανανέωσε ο Δαγαλάκης, έφυγαν 5 πήρε 4.


Στην αρένα των Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, μπαίνει για 3η διαδοχική σεζόν με τον Δημήτρη Νασούφη στην άκρη του πάγκου η ιστορική ομάδα της Μεσσαράς, αύριο 25 Αυγούστου,  η οποία αυτή τη χρονιά θα παρουσιαστεί αλλαγμένη, διατηρώντας τον Γ.Δαγαλάκη στο ρόστερ της, ενώ έφυγαν πέντε και ήρθαν τέσσερις παίκτες, διατηρώντας τους ίδιους στόχους
Στην σχετική της δήλωση η Μεσσαρίτικη ομάδα αναφέρει:

"Το αντρικό του Γ.Α.Σ.Μεσσαράς ξεκινά την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά, αύριο Τρίτη 25 Αυγούστου. 

Οι στόχοι του τμήματος παραμένουν αναλλοίωτοι , όπως και πέρυσι: Μια αξιοπρεπής πορεία με είσοδο στην τετράδα που οδηγεί στα play off, η ανάδειξη και προώθηση νεαρών αθλητών από τις υποδομές του συλλόγου μας καθώς επίσης και η ύπαρξη μιας ανταγωνιστικής ομάδας που να αποτελεί πόλο έλξης ώστε όλο και περισσότερα νέα παιδιά από την περιοχή της Μεσσαράς να έρθουν σε επαφή με το μπάσκετ.

Από την περυσινή ομάδα η οποία με μια αξιοπρόσεκτη πορεία έφτασε στους τελικούς της Ε.Κ.Α.Σ.Κ, δεν θα συνεχίσουν οι Δαραμούσκας Τάσος, Κατσαπρακάκης Γιώργος, Κτιστάκης Παναγιώτης, Κατσαπρακάκης Γρηγόρης, Καμπιτάκης Μιχάλης. 

Ο σύλλογός μας θέλει να τους ευχαριστήσει όλους θερμά για την πολύτιμη συμβολή τους και να τους ευχηθεί ολόθερμα καλή συνέχεια στην αθλητική αλλά και προσωπική τους συνέχεια.

Στη φετινή ομάδα μαζί με όλους τους γηγενείς παίκτες που θα συνεχίσουν, ανανέωσε ο Δαγαλάκης Γιώργος, ενώ καλωσορίζουμε τους: Παντερή Ζαχαρία (Χάνδακας), Μακράκη Μανώλη (Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου), Αναστασάκη Μανώλη (υποσχετική από Δειλινό Α.Ο) και Παπαδάκη Γιώργο (υποσχετική από Ιεράπετρα).

Επί της ευκαιρίας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις ομάδες του Α.Ο. ΔΕΙΛΙΝΟ και της Ιεράπετρας για τη συνεργασία τους στις υποσχετικές των αθλητών που ήλθαν στην ομάδα μας.

Προπονητής της ομάδας θα είναι για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Δημήτρης Νασούφης".


Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :


FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.