Ηράκλειο | Παίρνει Λιανό, Μαραγκάκη, χάνει Χρύση.


Το Ηράκλειο ξεκίνησε δυναμικά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, καθώς όπως σας είχαμε γράψει αποκλειστικά πρώτοι (πατήστε εδώ), με τους ανθρώπους της ομάδας να ενισχύουν το ρόστερ, αποκτώντας τον κορυφαίο παίκτη του ΟΦΗ πέρυσι Γιώργο Λιανό, ενώ επιστρέφει ο ταλαντούχος Π.Μαραγκάκης, από την Ακαδημία.

Αποχώρησε ο Γιώργος Λιανός από τον ΟΦΗ, αλλά παραμένει Ηράκλειο.Ο 30χρονος φόργουορντ με  πολλές παραστάσεις από την Α1, έχει συμφωνήσει με το "Ηράκλειο" το οποίο εκτός απροόπτου θα ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Λιανός που είχε μια εξαιρετική σεζόν πέρσι με τον ΟΦΗ, σημειώνοντας 402 πόντους σε 24 παιχνίδια, έχοντας τον περισσότερο χρόνο (με διαφορά), συμμετοχής, θα παραμείνει  στην πόλη μας λόγω επαγγελματικών δραστηριοτήτων, γεγονός που διευκόλυνε το "Ηράκλειο" στη σύναψη της συμφωνίας.

Παράλληλα βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του Παντελή Μαραγκάκη, που είχε μια επιτυχημένη παρουσία, στο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής με την ομάδα της Ακαδημίας Ρεθύμνου, αφού παρά τον πολύμηνο τραυματισμό του βοήθησε εξόχως σημαντικά την ομάδα του σημειώνοντας 158 πόντους, ευστοχώντας σε 12 τρίποντα.

Σημαντική στιγμή στην καριέρα του ήταν και η  κλήση του στην προετοιμασία της εθνικής εφήβων από την ομοσπονδιακό προπονητή, προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Κρήτης (ΟΦΗ, Κύδων) που θέλησαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Κι ίδιος ωστόσο ήθελε το "βήμα παραπάνω",έχοντας όμως και χρόνο συμμετοχής ταυτόχρονα.

Τελικά όπως όλα δείχνουν το Ηράκλειο θα είναι η ομάδα που θα τον κερδίσει, με τις δυο πλευρές να είναι έτοιμες για την ανακοίνωση της επανέναρξης της συνεργασίας τους εν όψει του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής.

Τέλος η ομάδα της "Δουκός Μποφόρ", βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Αντώνη Χρύση, ο οποίος ήταν κορυφαίος την περσινή σεζόν με τον Ηρόδοτο, σκοράροντας 404 πόντους στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο 25χρονος γκαρντ είχε στα χέρια του πρόταση του Ηρακλείου, αλλά προτίμησε την προοπτική του Κορωπίου, συνεχίζοντας στην ομάδα του Φώτη Καρακώστα την καριέρα του.


Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :


FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.