Ηράκλειο | Φουλάρει τις μηχανές.


Επί τάπητος το μεταγραφικό πλάνο, για το Ηράκλειο, που έχει σε προχωρημένο στάδιο δυο πολύ σπουδαίες μεταγραφές, καθώς ήταν πέρυσι οι κορυφαίοι στις ομάδες τους, ενώ δεν σταματά να στελεχώνεται τόσο σε διοικητικό, όσο και σε προπονητικό επίπεδο.

Η ομάδα του Βασίλη Ράλλη, θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια, στην περυσινή καλή εικόνα του, και τα μεταγραφικά βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στην "Δουκός Μποφόρ".

Ο Βασίλης Ράλλης σε άμεση συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα με το νέο μέλος της επιτροπής μπάσκετ κ. Μπαξεβάνη και σε συνεργασία με τον Μ.Δραμιτινό, έχουν ξεκινήσει μια σειρά επαφών και βρίσκονται σε συζητήσεις για την απόκτηση ενός έμπειρου  all around παίκτη από την Α2, που πέρυσι ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας σημειώνοντας 402 πόντους σε 24 παιχνίδια, έχοντας τον περισσότερο χρόνο (με διαφορά), συμμετοχής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το kritikobasket.gr.

Ο αθλητής που πέρυσι φορούσε την φανέλα με το Νο 10, έχει παραστάσεις από την Κρήτη, καθώς αγωνίστηκε για μια χρονιά στο νησί.

Παράλληλα βρίσκεται σε  συζητήσεις με γκαρντ από την Γ΄Εθνική, που πέρυσι ήταν ο κορυφαίος στην ομάδα του με 404 πόντους, ενώ κι αυτός έχει παραστάσεις από την Κρήτη, καθώς είχε αγωνιστεί σε ομάδα του νησιού μας, ενώ είναι νησιώτης.

Ο σύλλογος , προχωρά για τις επόμενες κινήσεις, εξετάζοντας κάθε περίπτωση ξεχωριστά, αρκεί να είναι οι κατάλληλοι και οικονομικά διαθέσιμοι.

Τέλος, ενισχύεται και το τεχνικό τιμ, καθώς η ομάδα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός προπονητή υποδομών, που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνίστησε σε άλλη ομάδα , στις υποδομές και το θέμα, αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.


Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :

FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.