Χάνδακας | Με Κυριάκογλου, στο τιμόνι.Το βάρος στους νεους.


Το νέο του ταξίδι ξεκινά για φέτος ο Χάνδακας στο πρωτάθλημα των Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, έχοντας σ αυτήν την προσπάθεια "τιμονιέρη", τον Γιάννη Κυριάκογλου, που έχει σκοπό να δείξει την δυναμική του, με σκοπό πάντα την προάσπιση του αθλήματος, το οποίο υπηρετεί εδώ και πολλά χρόνια, ρίχνοντας το βάρος στο "νέο αίμα".
Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Χάνδακας, αναφέρει την πρόσληψη του νέου προπονητή, καθώς και την φιλοσοφία της ομάδας, ενώ καλωσορίζει αυτούς που (μέχρι στιγμής) ήρθαν, ενώ ευχαριστεί αυτούς που αποχώρησαν:

"Ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός της αντρικής ομάδας του Γ.Σ. ΧΑΝΔΑΚΑΣ από τον κόουτς Γιάννη Κυριάκογλου.

Η ομάδα ακολουθώντας το περυσινό επιτυχημένο μοντέλο συνεχίζει να στελεχώνεται από νέους σε ηλικία παίχτες  στους οποίους δίνεται η ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους και βρουν χρόνο συμμετοχής.

Δηλώσεις Κυριάκογλου:
“Στόχος της ομάδας και φέτος είναι να δώσει την δυνατότητα σε νεαρούς σε ηλικία παίχτες να παίξουν το μπάσκετ που μπορούν και μέσα από την ομαδική προσπάθεια να βελτιωθεί ο καθένας τους ατομικά και η ομάδα σαν σύνολο. 

Ο πρωταθλητισμός δεν είναι ο αυτοσκοπός αλλά μέσα από την σκληρή δουλειά και το ταλέντο που διαθέτει η ομάδα θεωρώ αυτονόητο ότι η ομάδα θα διεκδικήσει και φέτος μια υψηλή θέση στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ.”

Τέλος ο Γ.Σ. Χάνδακας θέλει να ευχαριστήσει τους παίχτες που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα για την προσφορά τους σε αυτήν και συγκεκριμένα τους Παντερή Ζαχαρία, Παπαδάκη Γιώργο, Τζούμα Φώτη, Βαλαμούτσουνο Λουκά και Σηφάκη Δημήτρη. (Οι δύο τελευταίοι συνεχίζουν στην ομάδα ως προπονητές ακαδημιών).

Επίσης ευχαριστούμε την ομάδα του Α.Ο. ΔΕΙΛΙΝΟ για τον δανεισμό του αθλητή Πετράκη Γιάννη και τον ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑ για τον δανεισμό του Καμπιτάκη Μιχάλη".

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :


FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.